Roelandsweg 8W15. Renesse

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Op korte afstand van het gezellige centrum van Renesse en op fietsafstand van de Noordzeestranden bieden wij u deze fraaie vierpersoons chalet inclusief alle inboedel aan. Deze chalet is gelegen op Camping de Oase, een echt familiepark met diverse voorzieningen zoals bijvoorbeeld een supermarkt, diverse speeltuinen en een shuttle service naar het strand. Het gezellige centrum van Renesse is op slechts enkele minuten lopen te bereiken en hier zijn diverse restaurants en winkels gevestigd. Kortom een perfecte locatie voor een vakantie aan de Zeeuwse kust!

Het aangeboden object betreft een opstalrecht wat inhoudt dat de opstaller (dat bent u) gebruik mag maken van de staanplaats gedurende de looptijd van het contract welke loopt tot 30 maart 2036. Deze staanplaats betreft een huurkavel van circa 250 m2 waarvan de huur t/m het einde van de looptijd (ook 30 maart 2036) is afgekocht. Na afloop van dit contract wordt er jaarlijks een nieuw contract afgesloten met de chaleteigenaar (de opstaller). U betaalt jaarlijks wel de parkservicekosten, deze bedroegen in 2021 € 1634,40 ,- en worden jaarlijks geïndexeerd. 

De chalet heeft een mooie, rustige ligging aan de buitenzijde van het park. Daarnaast is de kavel omringd door volgroeid groen waardoor uw privacy optimaal gewaarborgd is. Aangezien de Oase een familiecamping is, zijn groepen niet toegestaan en is de minimale leeftijd 21 jaar. Hierdoor kan in alle rust genoten worden van het vakantieverblijf. Deze chalet is in 2011 gebouwd met duurzame materialen en voorzien van dak-, wand-, vloer- en glasisolatie. De totale gebruiksoppervlakte bedraagt circa 50 m2. In de tuin is nog een berging aanwezig van circa 5 m2.

Het park biedt verhuurmogelijkheden. Als u de chalet wenst te verhuren dient u eerst de entreegelden à € 7.997,- aan het park te voldoen. Uiteraard is de chalet ook uitsluitend voor eigen gebruik aan te kopen.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
- Gebruiksoppervlakte van de chalet is ca. 50 m2
- Enkel geschikt voor recreatief gebruik, permanente bewoning is niet toegestaan
- Rustige ligging aan de buitenrand van het park
- Inclusief alle inboedel
- Park met veel voorzieningen zoals supermarkt, speeltuintjes en shuttle service
- Voorzien van dak-, wand-, vloer- en glasisolatie
- Kavelhuur afgekocht tot 30 maart 2036
- Goede locatie dichtbij het strand en het centrum van Renesse
- Oplevering mogelijk vanaf 1 september 2021

Indeling:
Entree met rechts een tweepersoons slaapkamer. Rechtdoor achtereenvolgens aan de rechterzijde de ruime hoofdslaapkamer met vaste wandkast. Aansluitend volgt de badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Hier tegenover de ruime bergkast met cv opstelling. Vervolgens de ruime woonkamer met mooi zicht op de omliggende tuin. De open keuken beschikt over een combioven, vaatwasser, koelvries-combinatie, afzuigkap en vierpits gasfornuis.

Renesse:
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand. De ligging t.o.v. steden als Rotterdam en Antwerpen is eveneens goed. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is vanzelfsprekend hoog en het dorp beschikt dan ook over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het gemeentelijk beleid is er tevens op gericht om Renesse een hotspot van Schouwen-Duiveland te maken. Veel aanpassingen zijn reeds uitgevoerd en er volgen er nog meer. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse goed naar voren. U kunt Googelen op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen adres in onze teksten verwerken). Ook Monumentenstad Zierikzee is binnen een kwartier met de auto te bereiken, een leuk stadje met een rijke historie en veel voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisstacaravan
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2011
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte50 m²
Perceeloppervlakte250 m²
Inhoud190 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingbeschutte ligging
Tuinzijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand kunststof

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?