Zwartezeestraat 13 Oost-Souburg

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Aan een rustige straat vlakbij het centrum van Oost-Souburg en de ontsluitingswegen naar Vlissingen en de A58, bevindt zich deze grote en via de garage geschakelde hoekwoning met zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het ruime perceel is 272 m2 groot en de woning is onder meer voorzien van vier ruime slaapkamers, lichte doorzon woonkamer met tuindeur, ruime garage en eigen oprit.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Portaal, toilet, hal met trapkast, trap naar de 1e verdieping, doorzon woonkamer met tuindeur en dichte keuken met 80 liter boiler en tuindeur.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie mooie slaapkamers waarvan één met wastafel en een volledig betegelde nette badkamer voorzien van ligbad, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en ruime vierde slaapkamer met dakraam en bergruimte.

Overig:
De ruime achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is voorzien van achterom (via mandelig pad), terras en toegang tot de garage. Er is tevens een diepe voortuin en oprit.

Algemeen:
Warm water via een 80 liter (huur)boiler. Verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Intergas, bouwjaar 2014). De woning is voorzien van isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 114 m2. Inhoud ca. 460 m3 (inclusief garage). Perceeloppervlakte 272 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en asbest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte114 m²
Perceeloppervlakte273 m²
Inhoud460 m³
Inpandigeruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterelektrische boiler huur
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte18 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?