Hornikswei 5 Goes

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Op een rustige hoek, in een kindvriendelijke en groene wijk en met een prachtig perceel van 276 m2. Dit zijn drie van de geweldige kenmerken van de Hornikswei 5 te Goes! De woning ligt in een hoek van de groene, rustige wijk Noordhoek. Hierdoor is het perceel extra breed en ligt er een nette groene tuin rond de linkerkant van de woning tot in de diepe achtertuin.

Met drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping en een ruime woonkamer en keuken is dit een zeer geschikte ruime eengezinswoning. De keuken kan eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden om een ruime open woonlaag te creëren. De badkamer is nog een keer volledig aangepakt en verkeerd daarmee in een uitstekende staat.

De woning is gelegen aan een woonerf en ligt zo met alleen bestemmingsverkeer in een rustige omgeving. De achtertuin is gunstig op het westen gelegen, met een ruime uitloop aan de zuidkant. Naast dit gedeelte ligt een strook groen, waardoor het een heerlijk rustige plek is.

We nemen u mee door de woning. Toegang is er via de overkapte entree, waarna de ruime hal volgt. Achter de eerste deur ligt het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Hierna volgt de toegang tot de ruime woonkamer.

De woonkamer ligt over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning en heeft een prachtig zicht op de tuin. Door de grote raampartij valt veel licht de woonkamer binnen, wat het ruimtelijke gevoel nog meer versterkt. Direct achter de woning ligt de overkapping, waardoor er ook een heerlijke schaduwplek in de tuin is. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de halfopen keuken welke gelegen is aan de straatkant van de woning.

De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over douche, toilet en wastafel. De badkamer en de eerste slaapkamer liggen voorin met achter in de tweede en derde slaapkamer.

Met een perceel van 276 m2 eigen grond is de woning door groen omgeven. Achter de woning ligt een diepe tuin op het westen. Hier is het tot op het einde van de dag genieten van de zon. Aan de zijkant ligt een extra strook groen die op het zuiden ligt.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1979
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte102 m²
Perceeloppervlakte276 m²
Inhoud312 m³
Buitenruimte15 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuinachtertuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?