Westerzicht 375 Vlissingen

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Leuk familiehuis aan een rustig hofje! Aan ruimte en mogelijkheden geen gebrek in deze riante tussenwoning. Met op de eerste verdieping drie fijne slaapkamers en op de tweede verdieping een vierde ruime slaapkamer. Deze perfecte gezinswoning bevat een ruime doorzon woonkamer en dichte keuken. Verder beschikt het huis over eenvoudig sanitair, eigen oprit, halfvrijstaande stenen schuur en fijne achtertuin met terras. De woning is gelegen in de populaire Vlissingse wijk 'Westerzicht'. De woning bevindt zich aan een hofje met bestemmingsverkeer nabij ontsluiting naar Middelburg, centrum van Vlissingen en de A58 en nabij scholen en winkelcentrum 'Papegaaienburg'.

Indeling:

Begane grond:
Hal met trap naar de 1e verdieping, trapkast, toilet met fontein, lichte doorzon woonkamer en dichte keuken met boiler en tuindeur.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie ruime slaapkamers, waarvan één met wastafel en vervolgens een eenvoudige badkamer voorzien van wasmachineaansluiting, toilet, wastafel en douche.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en tenslotte een ruime vierde slaapkamer met dakraam.

Overig:
De voortuin is voorzien van oprit en halfvrijstaande stenen berging met elektra. De fijne achtertuin is gesitueerd op het oosten en is voorzien van zonneterras (achterom eventueel mogelijk).

Algemeen:
Verwarming via een HR c.v.-ketel. Warm water via een 50 liter boiler. Woonoppervlakte ca. 110 m2. Inhoud ca. 385 m3. Perceeloppervlakte 149 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Bijzonderheden:
- In de koopovereenkomst zal tevens o.a. een ouderdomsclausule, een asbestclausule en een geen-eigen-bewonings-clausule worden opgenomen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1975
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte149 m²
Inhoud385 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterelektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?