Westerzicht 457 Vlissingen

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Aan de rand van de rustige woonwijk ‘Westerzicht' staat deze riante tussenwoning met binnendoor bereikbare garage. Deze perfecte gezinswoning met een inhoud van ca. 485 m3 (incl. garage) is o.a. voorzien van een ruime woonkamer met open keuken vier ruime slaapkamers. De woning ligt aan een kindvriendelijk woonerf met een eigen oprit en extra lange garage in de voortuin. Het geheel staat op een perceel van 159 m2. Aan de achterzijde van de woning is een vrij uitzicht op gemeentelijk groen dit geeft veel privacy. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en biedt de gehele dag zon. Voorzieningen zoals het winkelcentrum ‘Papegaaienburg’ en diverse scholen maar ook de ontsluitingswegen zijn op korte afstand gesitueerd. Kortom een fijne woning met alle voorzieningen binnen handbereik.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, ruime hal, meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, riante doorzon woonkamer, open eenvoudige keuken met toegang tot de achtertuin. Via de hal (en tevens via de voortuin) is de riante garage bereikbaar.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie slaapkamers. De badkamer is eenvoudig en voorzien van douche, wastafel, wasmachineaansluiting en toilet.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en 4e slaapkamer met dakraam.

Overig:
De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuiden en is voorzien van terras en veel privacy want er is geen bebouwing aan de achterzijde. De voortuin is voorzien van ruime oprit. De garage van ca. 20 m2 is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en beschikt over een stalen kanteldeur.

Algemeen:
Verwarming en verwarming via een c.v.-ketel (merk Awb, bouwjaar 1993). Warm water via een huurboiler in de keuken. De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 117 m2. Inhoud ca. 485 m3 (incl. garage). Perceeloppervlakte 159 m2.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Bijzonderheden:
- In de koopovereenkomst zal tevens o.a. een ouderdomsclausule, een asbestclausule en een geen-eigen-bewonings-clausule worden opgenomen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1975
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte117 m²
Perceeloppervlakte159 m²
Inhoud485 m³
Inpandigeruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterelektrische boiler huur
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Inpandigeruimte18 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?