Van Kleffenslaan 173 Middelburg

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Wonen in een groene wijk aan de rand van Middelburg? Deze hoekwoning is gelegen op een rustige, en verkeersluwe woonlocatie. Lopend of op de fiest staat u zo in het groen buiten de stad, terwijl de binnenstad ook binnen handbereik is. Afgelopen jaren is het geheel op diverse punten gemoderniseerd, verbeterd en uitgebreidt door aanbouw van een garage. Hierdoor is er een instapklare woning ontstaan. Tevens is het perceel met zijn 254m² beduidend groter dan de meeste percelen van vergelijkbare woningen in de omgeving.

WONEN
Keuken en woonkamer vormen samen een mooi geheel. Vanwege de ligging op de hoek is de woonkamer voorzien van twee zijramen in combinatie met een groot voorraam dit zorgt voor zeer veel daglichttoetreding en een leuk zicht op de omgeving. Tijdens de verbouwing in 2015 is de keuken naar de achterzijde verplaatst. Deze is luxe uitgevoerd en voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap. De hal is ruim opgezet en deze biedt toegang tot een handige bergkast, toilet en berging met toegang tot de tuin en cv-opstelling.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers van circa 15m², 12m² en 11m². Ook de badkamer is geheel vernieuwd, neutraal uitgevoerd en voorzien van een douchte, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich hier de wasmachineopstelling en droger. Op de overloop is er een praktische bergkast aanwezig.

TUIN
Aan drie zijden van de woning is er een praktische en groene tuin welke zowel aan de voor- als achterzijde ontsloten is. De tuin is goed gesitueerd op de zon, er is altijd wel een plaatsje in of juist uit de zon. Een aantal jaren geleden is er een handige garage aangebouwd. Deze is voorzien van elektra, een dubbele deur en een garagedeur. In combinatie met de inpandig bereikbare berging is er zodoende een zee aan extra ruimte.

Parkeren kan op de eigen oprit of in de garage. Kortom een complete woning in een mooie woonomgeving.

IN HET KORT
-Dak vernieuwd in 2015
-Keuken en badkamer uit 2015
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1976
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte254 m²
Inhoud425 m³
Inpandigeruimte14 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Inpandigeruimte14 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?