Touwbaan 90 Middelburg

€ 349.500,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Gelegen in het fraaie Beschermde Stadsgezicht van de Touwbaan grenzend aan het Kanaal door Walcheren enerzijds en anderzijds de pittoreske jachthaven, bevindt zich in de luwte van het historische hart van de stad dit riante 4-kamer appartement op de 2e woonlaag (1e verdieping) van 'Résidence Gulden Zeepaard' met prachtig uitzicht over het Kanaal en met inpandige berging in de onderbouw. Dit type is voorzien van 2 mooie slaapkamers, ruime eetkamer (eenvoudig een extra slaapkamer van te maken) grenzend aan de keuken en een mooi balkon met fraai uitzicht over het Kanaal door Walcheren waar de bootjes bijna letterlijk aan uw voeten voorbij varen. Bij de vraagprijs inbegrepen is een gewilde binnenparkeerplaats (nr. 13) in de ondergelegen parkeerkelder.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, personenlift en trap naar de hoofdlift en het trappenhuis.

1e verdieping:
Galerij, eigen entree, hal, toilet, ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel, 2 slaapkamers (waarvan 1 met balkon), wasruimte/berging, ruime en lichte woonkamer met ruim balkon voorzien van uitzicht op het water en vervolgens een ruime gesloten keuken met c.v.-kast en aangrenzend een eetkamer.

Overig:
In de ondergelegen kelder bevindt zich de eigen separate berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. Woonoppervlakte ca. 101 m2. Maandelijkse VvE-bijdrage is: EUR 147,86 (exclusief vve-bijdrage voor de parkeerplaats).

Bijzonderheden:
Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Vesteda Investment Management BV welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden en standaard wordt er in de koopovereenkomst een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten. Tevens zullen er in de koopovereenkomst onder meer diverse artikelen worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger en het (wettelijke) onderzoek waar verkoper aan wenst te voldoen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 349.500, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementgalerijflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1990
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte101 m²
Inhoud280 m³
Buitenruimte10 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?