Voorstad 65 Goes

verhuurd

Algemeen

Omschrijving

Deze commerciële ruimte is gelegen aan de rand van het centrum in Goes. Het object betreft een hoekpand welke eenvoudig te bereiken is met de auto of het openbaar vervoer. Zowel de bus als de trein zijn op loopafstand. Het object leent zich uitstekend voor diverse commerciële doeleinden. De Voorstad is een erg bekende buurt onder de Goesenaren. Het object is gelegen langs een levendige straat met veel passanten. Deze vele passanten zijn al door meerdere ondernemers opgemerkt. Er zijn in de nabije omgeving namelijk o.a. een kapper, fysio, drukkerij, snackbar en een tandarts terug te vinden.

De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van 117 m2 VVO. De locatie beschikt over de bestemming ‘Centrumdoeleinden'. Hierdoor zijn o.a. kantoren, detailhandel mogelijk.

De gevel van het pand is voorzien van een tal van grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. De locatie van het object is uniek! Het centrum van Goes is op slechts 450meter (ca. 6 min te voet) en is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of te voet. Tot slot zijn er diverse parkeermogelijkheden in een straal van 1 á 2 km van het object. Hetzij met een vergunning hetzij betaald parkeren.

Op dit moment staat het pand leeg en wordt door de verhuurder opgeknapt en gemoderniseerd. Het pand is op korte termijn beschikbaar.

In het kort:
- Voorstad 65 te Goes
- Commerciële en multifunctionele ruimte
- 117 m2 VVO
- Huurprijs € 1.250,- per maand vrij van btw.
- Bouwjaar 1960, renovatie 2021
- (betaald)Parkeren in de nabije omgeving

Locatie:
De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants.
Vandaag de dag kan worden gesteld dat Goes 'booming' is. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er op dit moment voornamelijk in Goes-Zuid veel nieuwbouw gerealiseerd. Deze nieuwbouw was zeker nodig! De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% toegekomen. Ook in de Voorstad, de straat waar het object is gesitueerd is veel gebeurd de laatste jaren. Afgelopen jaar is er een geheel nieuw appartementen complex gerealiseerd en zijn er diverse drukke (fiets)paden en/of wegen opnieuw bestraat. Hierdoor is de bereikbaarheid in en rondom het centrum voor diverse doelgroepen geoptimaliseerd.

De straat maar ook de locatie; Voorstad 65 is erg bekend onder de Goesenaren. Voorstad is tevens een locatie waar dagelijks vele passanten langs komen. De verwachting is dat de grote van de commerciële ruimte, de eenvoudig bereikbare locatie en de vele passanten die per dag het pand passeren de succesformule kunnen zijn voor een divers scala aan ondernemingen.

Indeling:
De commerciële ruimte is toegankelijk vanuit zowel de voor als linker achter zijde. De voorzijde werd in de vorige situatie gebruikt als hoofdingang. De linker achter zijde werd voornamelijk gebruikt door personeel en de leveranciers. Indien u het pand betreedt vanuit de hoofdingang, ziet u een mooie afgewerkte open ruimte. Indien u de maar liefst 12 meter lange open ruimte doorloopt ziet u een tweetal doorgangen. Een doorgang aan de linkerzijde en een aan de rechterzijde. De doorgang aan de linkerzijde geeft toegang tot een opslag/magazijnruimte van 2,7 bij 2,7 meter. Indien u terug loopt en de van de rechterdoorgang gebruik maakt, komt u uit in een ruimte van c.a. 7,5 bij 2,7 meter waar o.a. een opgeknapte toiletruimte, een nieuw keukenblok en de CV-installatie terug te vinden zijn.


Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Huurprijs:
€ 1.250,- per maand vrij van btw.

Vloeroppervlakte:
117 m2 VVO

Parkeren:
Er kan (betaald)geparkeerd worden op het nabij gelegen parkeerterrein in de straat of nabij het station.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Binnenstad Zuid’, vastgesteld in 2006 en geheel onherroepelijk in werking. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor detailhandel en kantoren. Tevens beschikt de locatie over de functie aanduiding stomerij.
Er is reeds een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld door de gemeente. Dit plan ligt momenteel ter inzage. Conform het voorontwerp is de bestemming 'Wonen'. Tevens beschikt de locatie over de functieaanduiding; ‘Dienstverlening’ met die verstande dat dienstverlening uitsluitend is toegestaan op de begane grond.

Installaties:
- Cv-installatie met radiatoren.

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1960
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte117 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?