Weststraat 19 Axel

€ 3.275.000,- v.o.n.

Algemeen

Omschrijving

Nieuw te bouwen appartementencomplex met 17 appartementen.

Het nieuw te bouwen appartementencomplex bestaat uit drie verdiepingen. De 17 nieuwbouw appartementen hebben een oppervlakte variërend tussen 48 en 50 m2 GBO en worden voorzien van alle hedendaagse gemakken. Door de uitstekende ligging van het complex liggen o.a. diverse supermarkten, drogisterijen, cultuur en zorg en welzijn faciliteiten op loopafstand. Vanuit Axel bent u binnen no time in België of op de juiste weg richting Middelburg en Goes. De verwachte opleverdatum is Q3 2022 en wordt gebouwd conform de huidige bouw en regelwetgeving.

In het kort:
- Weststraat 19 te Axel
- Ontwikkeling appartementencomplex met 17 appartementen
- 3 bouwlagen
- Gemiddeld gebruiksoppervlakte per appartement 49m2
- Perceeloppervlakte 411 m2
- Verwachte huurinkomsten € 156.060,- per jaar
- Verwachte huuropbrengst per appartement € 765,- excl. servicekosten
- Servicekosten € 50,- per appartement
- Energielabel A+
- Vraagprijs € 3.275.000,- V.O.N.
- Verwachte startdatum bouw Q3 2021
- Verwachte opleverdatum Q3 2022

Locatie:
Axel is een stad gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, het zuidelijke gedeelte van provincie Zeeland. Axel heeft in de 12de eeuw stadsrechten ontvangen en maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Terneuzen.
Door haar vroegere ligging aan een zeearm heeft Axel een belangrijke rol gespeeld in de tachtig jarige oorlog. Door de Spanjaarden werd hier de linie van Axel aangelegd. In de 19de eeuw werden deze vestingwerken echter door de Fransen ontmanteld. Hedendaags is er echter de Fortenroute, een 40km lange fietsroute die langs een twintigtal voormalige forten loopt.
Behalve de Linie van Axel I en Linie van Axel Il zijn er in de omgeving van Axel enkele (voornamelijk 19de -eeuwse) boerderijen die geclassificeerd zijn als Rijksmonument. Daarnaast kent Axel twee museums en een historische watertoren, waarvan de begane grond is ingericht als tentoonstellingsruimte.
Ondanks dat Axel geen gemeente meer is heeft de stad een belangrijke regionale functie. Een voorbeeld is de uitgebreide zaterdagmarkt, die niet alleen regionale bewoners maar tevens mensen vanuit België trekt.
Veel plaatselijke bedrijvigheid komt voort uit de 'North Sea Port', een 60 kilometer lange grensoverschrijdend havengebied dat zich uitstrekt van Vlissingen aan de Noordzee tot in Gent. Axel kent daarnaast drie bedrijven¬terreinen: Vaartwijk, Noordpolder en Drieschouwen-Zuid. Alle drie de terreinen zijn reeds volledig uitgegeven.

Indeling:
Zodra u het appartement binnentreed komt u aan in de hal. Vanuit de hal ziet u een vijftal deuren. De eerste deur aan de linkerzijde geeft toegang tot de badkamer met douche. De tweede deur aan de linkerzijde geeft toegang tot het toilet. Achter de eerste deur aan de rechterzijde is de slaapkamer gesitueerd. Aangrenzend aan de slaapkamer is de woonkamer met keuken terug te vinden. Deze is van alle gemakken voorzien en toegankelijk met behulp van de tweede deur aan de rechterzijde. De laatst overgebleven deur die recht tegenover de voordeur is gesitueerd, geeft toegang tot de laatste kamer. Deze kamer is uitstekend in te delen als logeer of werk/studeer kamer.

Opleveringsniveau:
‘Turn-key’ opleveringniveau.

Huurprijzen:
Prognose; € 765,- per maand excl. servicekosten.

Vloeroppervlakte appartementen:
ca. 48 tot 50 m2 GBO

Koopsom:
De koopsom is opgesplitst in € 1.000.0000,- voor de grond, € 80.000,- overdrachtsbelasting en € 2.195.000,- V.O.N. incl. BTW voor een aannemingsovereenkomst.

Fiscaal:
De koopsom van voor de grond zal worden belast met 8% overdrachtsbelasting. De koopsom voor de aannemingsovereenkomst zal worden belast met 21% omzetbelasting.

Servicekosten:
Geprognotiseerd op € 50,- per appartement, per maand.

Energielabel
In verband met de te realiseren bouw is het energielabel nog niet vastgesteld.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de locatie te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in informatie over dit unieke nieuwbouwproject? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 3.275.000, - v.o.n.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbelegging
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2022
Statusbeschikbaar
Belegging soortoverig
Oppervlakten en inhoud
Belegging411 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?