Adriaen Lauwereyszstraat 119 Middelburg

€ 159.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Starters opgelet! Op de top-etage gelegen 3-kamer appartement met 2 balkons. Het appartement is gelegen in de ruime en groen opgezette woonwijk 't Zand en heeft een eigen afgesloten berging op de begane grond. Verder beschikt het appartement over 2 balkons zodat je eigenlijk de hele dag kan genieten van het zonnetje en tegelijkertijd van het fraaie uitzicht over de stad en het eiland Walcheren.

Indeling:

Begane grond:
Entree met bellentableau en brievenbussen, Hal met de bergingen en de trapopgang naar de verdiepingen.

Appartement:
Via het trappenhuis kom je op de bovenste etage en hier bevindt zich de meterkast en de entree van het appartement. Middels de entree kom je in de hal en hier is een garderobekast en het toilet. Er zijn 2 slaapkamers van respectievelijk 10 en 6 m² en één met toegang tot het balkon. De woonkamer is lekker licht, ruim (ca. 33 m²) en heeft een vaste kast. Vanuit de kamer heb leuke vergezichten over de stad en het eiland. De dichte keuken is voorzien van een recht keukenblok met onder- en bovenkasten en een afzuigkap. Vanuit de leuken is de badkamer bereikbaar en het balkon. De badkamer is eenvoudig van opzet. In de badkamer bevindt zich de wasmachine-aansluiting, de douchecabine en een wastafel.

Algemeen:
- Op de begane grond is een ruime afgesloten berging,
- Het appartement heeft een fraaie laminaatvloer,
- Er zijn 2 balkons,
- Bijdrage VVE ca. €101,- per maand.

Om een goede indruk van dit leuke appartement te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. De koper is verplicht de woning te kopen voor eigen bewoning.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Overdracht
€ 159.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementportiekflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1965
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte66 m²
Inhoud215 m³
Buitenruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?