Poortkade 204 Zierikzee

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Wij mogen u deze instapklare woning met carport, in de geliefde Waterwijk, aanbieden. Een bijzonder interessante woning door de ligging, de indeling en het aantal kamers. Deze woning beschikt over vijf kamers, waarvan vier slaapkamers en één werkkamer annex tuinkamer aan de achterzijde. Een opvallend element is de woonkamer op de eerste verdieping, deze heeft een schitterend uitzicht op de iconische Zeelandbrug.

Naar onze mening is deze woning gelegen op één van de mooiere locaties in Zierikzee. Deze woning heeft aan de voorzijde vrij zicht op een gemeentelijke waterpartij en is gelegen aan een straat met alleen bestemmingsverkeer. Op circa 150 meter van de woning is een groot speelveld, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Op loopafstand zijn scholen en vele winkelvoorzieningen te vinden. Verder is de binnenstad van Zierikzee op (korte) fietsafstand.

Deze woning is gerealiseerd in 2009 en is voorzien van een WKO-warmtepomp. Deze warmtepomp kan alle woonlagen zowel verwarmen als koelen, ideaal tijdens hete zomers. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is zonder bijzondere aanpassingen direct te betrekken. Ook is deze woning, door de aanwezigheid van een werkkamer annex tuinkamer op de begane grond, interessant voor mensen die thuiswerken/telewerken. Deze werkkamer bevindt zich aan de tuinzijde en is voorzien van twee openslaande deuren. Hier kunt u een heerlijke werkplek creëren of een mooie speelkamer voor de kinderen.

De achtertuin is opgedeeld in twee delen: achterin een carport en een berging en voorin (direct grenzend aan de werkkamer) de tuin. De carport heeft een diepte van circa 6,5 meter en een breedte van circa 3,85 meter. Parkeren op eigen terrein (onder de carport) is natuurlijk een grote pre! Aan de voorzijde van de woning is overigens nog voldoende parkeergelegenheid voor een tweede auto.

Als locatie en ruimte belangrijke aankoopoverwegingen zijn, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen
- Bouwjaar 2009.
- Energielabel A.
- Aanvaarding in onderling overleg.
- Inhoud circa 546 m3.
- Woonoppervlakte circa 143 m2.
- Nieuwe luxe keuken geplaatst in 2019.
- Naast de woonkamer, vier slaapkamers en een fraaie werkkamer/tuinkamer.
- Woonkamer op de 1e verdieping met een hoog plafond.
- Parkeren op eigen terrein in de carport.
- De woning beschikt over een warmtepompsysteem (lease) die op alle woonlagen de vloer zowel kan verwarmen als koelen.
- De WKO ketel betreft een verwarmingsbron met een leasecontract tot 2024.

Indeling begane grond
Hal met meterkast, trapopgang en kast waarin de warmtepomp is gesitueerd. Verder is er vanuit de hal toegang tot twee ruimtes: de tuinkamer/werkkamer aan de achterzijde en een slaapkamer aan de voorzijde.

Indeling eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich de woonkeuken aan de achterzijde en een zitgedeelte aan de voorzijde. Opvallend op deze verdieping zijn de hoge plafonds wat deze woonlaag bijzonder sfeervol maakt, zeker in combinatie met het uitzicht. De keuken is onder andere voorzien van een inductiekookplaat, koel-/ vriescombinatie, combi oven-magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Tevens vindt u op deze verdieping een toilet met wandcloset. Via een trap in de woonkamer is er toegang tot de tweede verdieping.

Indeling tweede verdieping
Op de tweede verdieping zijn via de overloop drie slaapkamers bereikbaar. In het midden bevinden zich de witgoedruimte en de badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en wandcloset.

WKO-Installatie
De woning is voorzien van een warmtepompinstallatie (huurkoop). De warmtepomp is een ingenieus apparaat dat met behulp van verticale bodemwarmtewisselaars laagwaardige warmte uit de bodem haalt en deze omzet in warmte voor de centrale vloerverwarming voor alle verdiepingen en warm tapwater. Door de warmte-koudeopslag (WKO) zorgt de warmtepomp in de zomer ook voor koeling.

De Waterwijk
De Waterwijk kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de vele voorzieningen, zoals winkels, de bibliotheek en scholen. Ook de afstand tot de haven en de Oosterschelde met de diverse strandjes is gering en is door de bewoners dan ook een veel bezochte locatie. De directe ligging van de wijk aan Plan Tureluur maakt deze wijk mede zo mooi. Op circa 150 meter is een groot speelveld gelegen waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Plan Tureluur
Plan Tureluur is één groot vogelparadijs en vormt één geheel met de voedselrijke zandplaten en slikken in de Oosterschelde. In Plan Tureluur komen duizenden kustvogels voor. Ook landinwaarts, in de inlagen, zijn veel verschillende vogelsoorten te vinden. Bij laagwater zoeken de vogels eten op de slikken en platen in de Oosterschelde. Bij hoogwater vliegen ze naar het achtergelegen natuurgebied om veilig achter de dijk te “overtijen”. Vogels genoeg dus, soms zijn er zelfs wel tienduizenden te zien. Het natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde en heeft een beschermde status. Het mooie uitzicht is dus gegarandeerd!

Zierikzee
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats: wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad blijken een ideale combinatie te zijn. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte143 m²
Perceeloppervlakte165 m²
Inhoud550 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Buitenruimte
Liggingaan water en in woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?