Nieuwerkerckeplein 52 Middelburg

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Appartement op topetage van het appartementencomplex ‘Breeweg’ te Middelburg. Het geheel is gelegen op een leuke locatie aan de rand van Middelburg. Voorzieningen bevinden zich op korte afstand, daarnaast staat u binnen een paar stappen buiten de stad in de prachtige natuur rondom Middelburg. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een ruime keuken, zonneterras op het zuiden en een eigen berging. Het appartement is rolstoel toegankelijk.

HET APPARTEMENT
De keuken is ruim bemeten (circa 17m²) en is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en combi oven. Vanuit de keuken is er toegang richting het zonneterras wat gericht is op het zuiden. De woonkamer is vierkant van opzet en voorzien van diverse raampartijen met Frans balkon. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de omgeving aan de voorzijde.

De grootste slaapkamer meet circa 13m² en is vanuit de hal bereikbaar. Mocht u dat op prijs stellen dan is er ook een mogelijkheid om deze slaapkamer vanuit de woonkamer bereikbaar te maken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De tweede (slaap)kamer is circa 8m² en kan prima dienst doen als werk- of slaapkamer. Het separate toilet en de inpandige berging met cv opstelling maken het geheel compleet.

COMPLEX
De achterzijde is gesitueerd op het zuiden waardoor het zonneterras een goede zonligging heeft. Het complex is tevens voorzien van een leuke binnentuin. De (fietsen)berging bevindt zich in een bijgebouw. Het appartement is zowel via de hoofdingang aan de voorzijde als via de achterzijde bereikbaar.

IN HET KORT
-Maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt momenteel € 99,72. Hiervan worden onder meer de opstalverzekering, onderhoudskosten, schoonmaak, groenvoorzieningen en dergelijke betaald
-C.v. ketel van nog maar 4 jaar oud
-Twee slaapkamers
-Oplevering in onderling overleg, maar dit kan snel.

Kortom een mooi appartement op goede woonlocatie.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis.
Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementgalerijflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1999
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte88 m²
Inhoud265 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinzonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?