Gruttostraat 12 Zierikzee

verkocht

Algemeen

Omschrijving

*** Gezien de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Mocht u willen worden toegevoegd aan de reservelijst, dan kunt u een e-mail sturen naar ons kantoor. Gezien de huidige Coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om een kijkdag te organiseren, waar meerdere belangstellenden tegelijkertijd de woning kunnen bezichtigen. ***

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze totaal gemoderniseerde woning (2019) op één van de mooiste locaties in Zierikzee aanbieden. De woning is gelegen direct aan een park, in de nabijheid van Plan Tureluur én op korte afstand van vele voorzieningen en de binnenstad van Zierikzee.

Door veranderende werkomstandigheden bieden de verkopers deze fraaie woning aan. In 2019 is de woning geheel gemoderniseerd en we kunnen met recht spreken van een instapklare woning met veel luxe. Onder andere zijn de volgende zaken aangepakt: nieuwe keuken, nieuwe badkamer, plaatsing veranda, nieuwe schuur, aanpassing elektra, nieuwe haard, aanleg vloerverwarming en plaatsing waterontharder. Deze woning met een gelijkvloers woonprogramma beschikt momenteel over drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping. De voormalige garage is momenteel in gebruik als kantoorruimte, maar deze is ook goed te gebruiken als slaapkamer.

Deze vrijstaande woning staat op een perceel van 557 m2 eigen grond en is gelegen in een autoluwe straat met slechts bestemmingsverkeer. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een park. Het overgrote deel van de tuin is gesitueerd aan de linkerzijde van de woning en heeft een zonligging op het zuidwesten. Aan de noordwestzijde is een L-vormige-veranda (oppervlakte circa 27 m2) geplaatst, zodat u in hartje zomer ook heerlijk in de schaduw kunt zitten. Achter de woning is een compleet nieuwe (geïsoleerde) schuur geplaatst met een afmeting van circa 4 x 3 meter. Zowel vanuit de woonkamer, als vanuit de woonkeuken, heeft u een mooi zicht op de nieuw aangelegde tuin.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom! De verkoop van deze woning geschied bij inschrijving.

Algemeen
- Totaal gerenoveerd en onderhoudsarme semi-bungalow.
- Voorzien van onderhoudsarme kozijnen en overstekken.
- Gelegen in een autoluwe straat op een prachtige locatie in Zierikzee.
- Gelijkvloers woonprogramma.
- Ruime garage, welke is omgebouwd tot kantoorruimte.
- 3 slaapkamers en een kantoorruimte
- Keuken voorzien van Quooker.
- Vloerverwarming in woonkamer, keuken en hal.
- Badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming.
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.
- Perceel van 557 m2 eigen grond.
- Nieuwe houten berging en veranda.
- Inhoud van circa 480 m3.
- Woonoppervlakte van circa 144 m2.
- Tuin voorzien van robotmaaier.

Indeling begane grond
Binnenkomst in de hal met aan de linkerkant de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Onder de trap is de opstelplaats van de waterontharder. Rechtdoor loopt u de woonkamer in. Deze is L-vormig en erg licht. Via de woonkamer is de slaapkamer met aansluitend de badkamer toegankelijk. Deze badkamer is voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, Quooker, koel- vriescombinatie, vaatwasser en combi oven-magnetron. Via de hal is de kantoorruimte toegankelijk, welke ook goed te gebruiken is als slaapkamer. In een deel van de voormalige garage (nu kantoorruimte) is een bijkeuken/berging gesitueerd, welke via de buitenzijde toegankelijk is.

Indeling verdieping
Via de ruime overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers waarvan 1 voorzien van wastafel met wastafelmeubel. Bij de kleinste kamer is de deur verwijderd, maar deze is uiteraard weer eenvoudig terug te plaatsen. Op de overloop zijn de Cv-ketel (huurketel) en de mechanische ventilatie in een vaste kast geplaatst.

De woonwijk Poortambacht
Poortambacht kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de vele voorzieningen, zoals winkels, de bibliotheek en scholen. Ook de afstand tot de haven en de Oosterschelde met de diverse strandjes is gering en is door de bewoners dan ook een veel bezochte locatie. De directe ligging van de wijk aan Plan Tureluur maakt deze wijk mede zo mooi. Op circa 200 meter is een groot speelveld gelegen waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Plan Tureluur
Plan Tureluur is een groot vogelparadijs en vormt een geheel met de voedselrijke zandplaten en slikken in de Oosterschelde. In Plan Tureluur komen duizenden kustvogels voor. Ook landinwaarts, in de inlagen, zijn veel verschillende vogelsoorten te vinden. Bij laagwater zoeken de vogels eten op de slikken en platen in de Oosterschelde. Bij hoogwater vliegen ze naar het achtergelegen natuurgebied om veilig achter de dijk te ‘overtijen’. Vogels genoeg dus, soms zijn er zelfs wel tienduizenden te zien. Het natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde en heeft een beschermde status. Het mooie uitzicht is dus gegarandeerd!

Zierikzee
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats: wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad blijken een ideale combinatie te zijn. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuissemi-bungalow
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1994
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte144 m²
Perceeloppervlakte557 m²
Inhoud480 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park en aan rustige weg
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?