Kanariesprenk 189 Vlissingen

€ 189.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Aan de rand van 'Papegaaienburg' grenzend aan de landerijen en veel speelruimte voor de kinderen bevindt zich deze recent volledig gerenoveerde tussenwoning met twee tuinen en vrijstaande stenen berging. De woning is de afgelopen weken van binnen volledig vernieuwd. De gehele afwerking van plafonds, vloeren en wanden is vernieuwd, overal ligt een nieuwe laminaat vloer, het gehele sanitair en de keuken is vernieuwd. Dit is wat ze noemen: 'instapklaar'! Alleen je meubels nog verhuizen en je kunt wonen! Aan de voorzijde bevindt zich een diepe tuin met halfvrijstaande stenen berging en aan de zijkant, grenzend aan de keuken bevindt zich een extra tuin op het zonnige zuiden met achterom.

Indeling:

Begane grond:
Hal met meterkast voorzien van vernieuwde elektragroepen, lichte woonkamer, open luxe eetkeuken met inbouwapparatuur en deur naar de zonnige tuin op het zuiden. Portaal met toegang tot het luxe toilet en trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop, drie mooie slaapkamers, waarvan één met luik naar de bergzolder en tenslotte een ruime luxe badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet.

2e verdieping:
Via schuiftrap bereikbare bergzolder, geheel bevloerd en voorzien van opstelling c.v.-ketel en unit mechanische ventilatie.

Overig:
De diepe voortuin is voorzien van terras en stenen berging. De zijtuin ligt pal op het zuiden en is voorzien van achterom.

Algemeen:
Verwarming en warm water via een HR c.v.-combiketel (merk Nefit). De woning is voorzien van muur- en vloerisolatie en grotendeels isolerende beglazing. Aanvaarding kan op korte termijn. Woonoppervlakte ca. 97 m2. Inhoud ca. 340 m3. Perceeloppervlakte ca. 113 m2 (geschat, het perceel dient nog kadastraal afgesplitst te worden van de naastgelegen woning, kosten voor rekening koper).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Tevens zullen er aanvullende artikelen worden opgenomen die verband houden met een verkoop door een belegger, zoals een geen-eigen-bewonings-artikel en in verband met o.a. de ouderdom.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 189.000, - k.k.
Statusonder bod
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1980
Statusonder bod
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte97 m²
Perceeloppervlakte233 m²
Inhoud340 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park, aan rustige weg en in woonwijk
Tuinvoortuin, zijtuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?