Dortsmansstraat 10 Vlissingen

verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Omschrijving

Gelegen in het sfeervolle oude stadscentrum van Vlissingen in een prachtige monumentale en historische omgeving, om de hoek van het Bellamypark, St. Jacobskerk, Walstraat en het Plein Vierwinden, bevindt zich dit verrassend ruime appartement op de 1e en 2e verdieping van dit kleinschalige gebouw met eigen berging-box op de begane grond. De maisonnette is o.a. voorzien van 3 slaapkamers, dichte keuken en woonkamer met balkon. De fraaie kapconstructie is op de bovenste verdieping goed zichtbaar en geeft een leuke sfeer aan het geheel.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree en trapopgang.

1e verdieping:
Eigen entree, hal met trap naar de 2e verdieping, toilet, dichte eenvoudige keuken met wasmachineaansluiting, ruime slaapkamer en woonkamer aan de achterzijde met balkon.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en 2 ruime slaapkamers, beide met dakraam en dakkapel. Tenslotte een eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel, dakraam en toilet.

Overig:
Handige fietsenberging op begane grond met elektra.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Intergas, bouwjaar ca. 2017). Woonoppervlakte ca. 87 m2. Aanvaarding kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementportiekflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1900
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte87 m²
Inhoud340 m³
Buitenruimte3 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/bergingbox

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?