Touwbaan 38 Middelburg

€ 325.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Woorden schieten bijna tekort als we de ligging van dit appartement moeten beschrijven. Want het uitzicht kan bijna niet beter! Met een situering op de 4e verdieping is er een fraai uitzicht op de kenmerkende 'skyline' van de historische binnenstad en vanaf het zonnige balkon op het zuiden met vrij uitzicht over het Kanaal door Walcheren hoeft u zich nooit te vervelen. In de ondergelegen parkeergarage bevindt zich nog een gemeenschappelijke fietsenberging en aan de straat voor het naastgelegen gebouw bevindt zich de eigen buitenparkeerplaats met beugel. Dit alles bevindt zich in het Beschermde Stadsgezicht van historisch Middelburg op de vierde (top)verdieping van 'Résidence Verenigde Provinciën'. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, portaal met brievenbussen, personenlift en trap naar de hoofdlift en het trappenhuis.

4e verdieping:
Galerij, eigen entree, hal, toilet, meterkast, toegang tot de keuken, slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en wastafel, 2e ruime slaapkamer, woonkamer met schuifpui naar het zonnige balkon met prachtig uitzicht op het vaarwater van het Kanaal door Walcheren, berging/bijkeuken met wasmachineaansluiting, c.v.-kast en open keuken aan de voorzijde.

Overig:
In de onderbouw bevindt zich de eigen berging en gemeenschappelijke fietsenberging. Aan de straat bij het naastgelegen gebouw bevindt zich de eigen buitenparkeerplaats met beugel.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2020). Het gebouw is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 87 m2.

Bijzonderheden:
Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Vesteda Investment Management BV welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden en standaard wordt er in de koopovereenkomst een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten. Tevens zullen er in de koopovereenkomst onder meer diverse artikelen worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 325.000, - k.k.
Statusonder bod
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementgalerijflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1990
Statusonder bod
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte87 m²
Inhoud264 m³
Buitenruimte12 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?