Zuidmede 15 Middelburg

€ 225.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Deze ruime en goed onderhouden gezinswoning is gelegen in een rustig buurtje met bijna alleen bestemmingsverkeer. De woning ligt niet direct aan de straat dus ideaal voor bijvoorbeeld kleine kinderen. In de wijk bevinden zich veel voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen en sportverenigingen en ook de uitvalswegen van de stad zoals de A58 en de N57 zijn op korte afstand bereikbaar. Kortom een fijn gezinshuis op een mooie plek! Aan het naastgelegen pleintje bieden we optioneel een garagebox aan. De vermelde vraagprijs is exclusief deze garagebox.

Indeling:
Hal met trapopgang naar de 1e verdieping en het toilet met fonteintje. De tuingerichte woonkamer is ruim van opzet en heeft een open haard die in de wintermaanden voor een gezellig sfeer zorgt! De keuken is licht en voorzien van een recht keukenblok. Vanuit de keuken is de inpandige berging te bereiken waar zich de wasmachineaansluiting en de meterkast bevindt. Deze berging is ook vanaf de voortuin te bereiken.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, 3 mooie slaapkamers van respectievelijk 8, 12 en 13 m², ruime en lichte badkamer voorzien van wastafel, ligbad en toilet.

2e verdieping:
Overloop met opstelling cv-ketel en 4e ruime slaapkamer.

Overig:
De verzorgde achtertuin is voorzien van stenen aangebouwde berging, vrijstaand houten fietsenhok en achterom via een afsluitbare poort. Aan de voorzijde bevindt zich nog een verzorgde en diepe voortuin. De eventueel bij te kopen garagebox heeft de volgende afmetingen:

- doorrijhoogte: 1,90 m.
- hoogte binnenwerks: 2,15 m.
- doorrijbreedte: 2,15 m.
- diepte binnenwerks: 5,70 m.
- breedte binnenwerks: 2,50 m.


De separate vraagprijs voor de garagebox is: EUR 20.000,- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 225.000, - k.k.
Statusonder bod
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1979
Statusonder bod
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte173 m²
Inhoud350 m³
Inpandigeruimte6 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte6 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?