Wilhelminastraat 33 Oudelande

€ 259.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Een woning met karakter, een perceel van 440 m2 eigen grond met daarop een schuur van 35 m2. Deze drie liggen samen op een prachtige plek in een van de Zeeuwse dorpjes in de Zak van Zuid-Beveland. Aan de Wilhelminastraat 33 te Oudelande staat deze vrijstaande jaren 30 woning met enorm veel mogelijkheden.

De woning heeft weer liefde en een opknapbeurt nodig. De mogelijkheid om hier een prachtig geheel van te maken zijn aanwezig in de nog aanwezige jaren 30 details, het royale oppervlak wat achter de gevel schuilgaat en als laatste het grote perceel met de vrijstaande schuur.

Met een uitbouw aan de achterzijde is zowel de woonkamer uitgebreid als de optie gecreëerd om op de begane grond te kunnen slapen. Naast de woonkamer is aan de rechterkant namelijk een grote slaapkamer met aangebouwde badkamer gerealiseerd. Eventueel valt hier ook eenvoudig een prachtige kantoor- of praktijkruimte van te maken. Daarnaast volgen er op de eerste verdieping nog een drietal slaapkamers. Kortom een ruime woning met mogelijkheden!

In het midden van de sfeervolle voorgevel ligt de entree. Deze komt uit in de centrale hal, met toegang tot het toilet, de woonkamer aan de linkerkant en de slaapkamer aan de rechterkant.

De woonkamer ligt over de gehele diepte van de woning en is extra lang door de uitbouw aan de achterzijde. Een tweetal zithoeken is dus zeker mogelijk, met voorin de eerste en achter in de tweede. Hiertussen is er plek voor de eethoek, grenzend aan de keuken.

De open keuken ligt in een L-vorm en sluit zo mooi aan op de woonkamer. Hierdoor is dit gedeelte van de woning een prachtige open en lichte ruimte geworden. Direct achter de keuken volgt de bijkeuken. De bijkeuken geeft wat ruimte aan de witgoedapparatuur en extra bergruimte voor de keuken. Vanuit de bijkeuken zijn zowel de badkamer als de achtertuin te bereiken.

Aan de ruimte die voorheen werd gebruikt als slaapkamer kan meerdere bestemmingen worden gegeven. Een slaapkamer maakt dat het in gebruik genomen kan worden als levensloopbestendige woning, met het volledige woonprogramma op de begane grond. Een kantoor of praktijkruimte is ook goed mogelijk. Doordat de badkamer ook via de bijkeuken is te bereiken, kan het makkelijk apart van elkaar worden gebruikt.

Via de trapopgang vanuit de hal is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Deze geeft toegang tot een drietal slaapkamer en het tweede toilet. Aan weerszijden van de woning zijn er twee grote slaapkamers gelegen, met hiertussen de derde. Alle kamers zijn vergroot en lichter geworden door de vier aanwezige dakkapellen.

Een van de eerdergenoemde voordelen is het perceel van 440 m2. Voor de woning is er, naast een strook groen, plaats voor een tweetal auto’s op eigen terrein. Aan de rechterkant van de woning is er een brede achterom die doorgang geeft tot de tuin.

De achtertuin is niet alleen van een mooi formaat, het ligt ook nog eens bijna recht op het zuiden en heeft daarmee zeer veel zon! Achterin staat vervolgens de schuur. Deze is momenteel in een drietal kamers opgedeeld. In het voorste gedeelte zit een sectionaaldeur waardoor het eventueel ook eenvoudig als garage gebruikt kan worden. Via de achterste ruimte is de bergzolder te bereiken. De schuur is verder voorzien van elektra, water en een eigen verwarming.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 259.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte440 m²
Inhoud450 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?