Zuiddijkstraat 39 Brouwershaven

Algemeen

Omschrijving

Let op: deze woning is enkel geschikt voor permanente bewoning. Recreatieve bewoning is niet toegestaan!

Wij mogen u namens onze opdrachtgever deze half vrijstaande woning inclusief garage aan de Nieuwstraat 2 in het centrum van Brouwershaven aanbieden. Brouwershaven is in onze ogen een ondergewaardeerde kern met een gezellig centrum en een uitstekende ligging direct aan het Grevelingenmeer. Het stadje is door de ligging aan het Grevelingenmeer geliefd bij watersporters en staat verder bekend als zeer gemoedelijk. Deze woning is gelegen op een perceel van 270 m2 eigen grond met een riante schuur en achterom aan de achterzijde.

Deze woning dateert oorspronkelijk uit 1910, maar is in 1989 geheel gerenoveerd. Op de buitenmuren na is deze woning volledig opnieuw opgebouwd. Min of meer gelijkvloers wonen is hier op de begane grond mogelijk: er is een ruime slaapkamer aanwezig, welke ook uitstekend als thuiswerkkamer ingericht kan worden én aan de achterzijde van de woning, in het lager gelegen gedeelte, vindt u de badkamer. Op de verdieping zijn nog twee extra slaapkamers. Naar wens is één van de slaapkamers eenvoudig te splitsen in twee kleinere kamers.

De garage aan de Nieuwstraat 2 is voorzien van een fraaie voorgevel met ijsselsteentjes. De interne afmetingen van deze garage zijn circa 5,4 x 5,2 meter. Verder beschikt de garage over een ruime vliering en een bescheiden tuintje met achterom. De woning is eventueel ook zonder deze garage aan te kopen.

Zoals gezegd is de woning in ‘89 volledig verbouwd: zo is er bijvoorbeeld beton gestort op de begane grond, is het dak volledig vernieuwd en is alle elektra opnieuw aangelegd. In de basis is deze woning dus van goede kwaliteit. Qua interieur kunt u het verder naar wens moderniseren.

Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van circa 105 m2 en een inhoud van circa 515 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Huisvestingsverordening:
Op basis van de huisvestingsverordening gelden de volgende hoofdlijnen:
Deze woning is enkel voor permanente woondoeleinden te gebruiken. Recreatief eigen gebruik of recreatieve verhuur is niet toegestaan. Verhuur voor permanente bewoning is wel toegestaan. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend makelaar.

Algemeen;
- Gelegen in het centrum van Brouwershaven.
- Garage aan de Nieuwstraat 2, afmetingen circa 5,4 x 5,2 meter inclusief vliering en tuintje met achterom.
- Drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond.
- Perceel van 270 m2 eigen grond.
- Woning is in ’89 volledig gerenoveerd.
- Oorspronkelijke bouwjaar 1910.
- Woonoppervlakte circa 105 m2, inhoud circa 515 m3.
- Schuur circa 3,7 x 3,3 meter inclusief vliering.
- Tuin van 18 x 10 meter op het oosten inclusief achterom.
- Oplevering in onderling overleg.

Indeling begane grond:
Entree met links de slaapkamer of werkkamer op de begane grond. Direct rechts achtereenvolgens de meterkast en de deur naar de woonkamer. De woonkamer staat in open verbinding met de ruime keuken aan de achterzijde. In de lager gelegen aanbouw bevindt zich de badkamer, een apart toilet, een bergruimte/bijkeuken met gootsteen en een volledig betegelde ruimte, waar tevens een badkamer gecreëerd kan worden of welke ideaal als washok gebruikt kan worden.

Indeling etage:
Op de etage zijn vanaf de overloop twee ruime slaapkamers toegankelijk. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning kan, indien gewenst, eenvoudig gesplitst worden in twee kleinere (slaap)kamers. Verder zijn er op de etage twee bergingen en een apart toilet gevestigd.

Brouwershaven:
Direct gelegen aan het Grevelingenmeer, een bekende plaats voor watersporters. Het historisch stadje heeft circa 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden. Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom. Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen er voor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Er is een prima busverbinding. Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima mogelijkheid in Brouwershaven.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishalfvrijstaande woning
Kenmerk woonhuisdijkwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1910
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte313 m²
Inhoud515 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?