Perenlaan 3 Kortgene

verkocht

Algemeen

Omschrijving

In de rustige, parkachtige omgeving van buitenwijk “De Boogerd” te Kortgene biedt BOOT Makelaars te koop een fraaie, omstreeks 1970 gebouwde, vrijstaande bungalow.
Deze fantastische geheel gelijkvloerse woning is gesitueerd op het eind van een doodlopende laan, ligt geheel verscholen tussen het groen, grenst direct aan de landerijen en is gebouwd op een perceel eigen grond van maar liefst 763 m².

De indeling is als volgt: u parkeert de auto op eigen terrein. U ontdekt dat er hier ruimte genoeg is om eventueel ook uw 2e auto, boot of caravan te stallen.
Via de overdekte entree komt u binnen in de hal met meterkast, garderobe en toilet, waarna u de gezellige “lichte” living binnen treedt. Deze woonruimte is niet alleen heel speels ingedeeld, maar heeft ook een aantal leuke hoekjes, een gezellige haardpartij en een schuifpui naar een zonnig terras.
De prachtige marmerenvloer geeft de ruimte een geheel eigen, sfeervol karakter. In de open keuken bevindt zich een royaal aanrechtblok in L-opstelling voorzien van diverse apparatuur.

Wat vroeger de aangrenzende garage was is nu verbouwd tot een zeer tot de verbeelding sprekende zithoek c.q. uitermate praktische studie/computerhoek. Verder vindt u op de begane grond 2 slaapkamers en een juweel van een badkamer met badmeubel, ligbad, separate douche en 2e toilet.

In de nok van het licht hellende dakvlak is een halfopen berging aangebracht hetwelk in de praktijk bijzonder handig is.

Rondom het huis ligt een schitterende tuin: besloten, met oog voor privacy en toch ruimtelijk, terrassen van sierbestrating en borders.
Tevens is er een naaste gelegen geïsoleerd gebouw (circa 5 x 4 meter) voorzien van 220 en 380 V. Deze ruimte is thans in gebruik als werkplaats/a

Kortom: Een heel fijn huis waar u zo in kunt en daarbij met een heerlijke grote rondom gelegen tuin met prachtig uitzicht!

Interesse: Uw belangstelling is gewekt? Dan bent u na het maken van een afspraak hartelijk welkom om met de makelaars van BOOT Makelaars het huis te bekijken of in een oriënterend gesprek het object te bespreken.

Deze documentatie is met zorg samengesteld. Aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend. Eventuele vermelde afmetingen zijn plus/minus maten. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1970
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte763 m²
Inhoud499 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht, beschutte ligging en landelijk gelegen
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Boot Makelaars
Hoofdstraat 79 a
4484 CD KORTGENE
T (0113)-301234
info@bootmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?