Zoutelandseweg 4 Biggekerke

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Landelijk wonen aan de rand van Biggekerke. Dit is uw kans! Deze vrijstaande woning bevindt zich aan de rand van Biggekerke met fantastisch uitzicht op de landerijen waar rust en ruimte hand in hand gaan. Het perceel biedt nog de nodige mogelijkheden waaronder een garage, carport of uitbouw met slaapkamer op de begane grond. Laat u verrassen door de landelijke sfeer en maak een afspraak om het gevoel te ervaren.

HET WOONHUIS
U komt de degelijk gebouwde woning binnen via de entree met aan de rechter zijde de trapopgang naar de verdieping en aan de linkerzijde de woon- en eetkamer. Deze ruime L-vormige woonkamer is voorzien van voldoende raampartijen en karakteristieke elementen zoals de originele schuifdeuren. Via de woonkamer komt u terecht in de dichte keukenruimte deze is eenvoudig maar praktisch ingedeeld. De bijkeuken met achterdeur naar de ruime achtertuin biedt tevens plaats aan een kleine doucheruimte en de witgoedaansluiting.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevind zich een ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers waarvan de twee grootste zijn voorzien van een dakkapel wat voor voldoende daglichttoetreding zorgt. De badkamer is netjes en eenvoudig en is twee jaar geleden geplaatst. Deze biedt ruimte aan een inloop douche, toilet en wastafel. Vanuit de achterste slaapkamers is er toegang tot het dakterras welke op de westen is gelegen en waar u kunt genieten van de ondergaande zon voordat u gaat slapen. In de voorste slaapkamer bevind zich een luik met vlizotrap welke toegang geeft tot een ruime bergzolder. Op de zolder bevinden zich de CV-opstelling en de geiser voor het warme water van de badkamer.

TUIN RONDOM
De woning heeft nu geen eigen oprit, deze zal naar eigen inzicht moeten worden gecreëerd en worden ingediend bij de gemeente. Het perceel ofwel de tuin rondom de woning zal opnieuw worden ingemeten en zal een oppervlakte krijgen van ca. 1160m2. De tuin en de woning bieden voldoende mogelijkheden om naar eigen inzicht in te delen/ richten met behoud van een weids uitzicht op de omliggende landerijen.

IN HET KORT
- Verwarming via een Nefit Proline ketel uit 2020, warm water via een Vaillant geiser 2012
- Het creëren van een eigen oprit
- Perceel grootte ca. 1160m2 – wordt nog opnieuw ingemeten
- Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool in het recent gebouwde dorpshuis, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1959
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte1160 m²
Inhoud406 m³
Buitenruimte16 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en vrij uitzicht
Tuintuin rondom

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?