Oosterenbanweg 12. Renesse

verkocht

Algemeen

Omschrijving

*** Gezien de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Mocht u willen worden toegevoegd aan de reservelijst, dan kunt u een e-mail sturen naar ons kantoor. Gezien de huidige Coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om een kijkdag te organiseren, waar meerdere belangstellenden tegelijkertijd de woning kunnen bezichtigen. ***

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze woning op een toplocatie aanbieden. De woning is gesitueerd op loopafstand van twee strandovergangen: aan de Jan van Renesseweg met twee strandpaviljoens en aan de rustige strandovergang aan de Scholderlaan. De Oosterenbanweg ligt in een zeer rustige wijk met alleen bestemmingsverkeer en heeft een opvallend groen karakter. De wijk is gelegen tussen de dorpskern en het strand. Zowel de voorzieningen in de kern als de langgerekte stranden zijn op korte loopafstand gesitueerd. We kunnen met recht spreken van één van de betere woon- of recreatielocaties van héél Zeeland.

Deze schitterende woning is in de loop der jaren vakkundig verbouwd tot een heerlijk woonhuis, waar met name op de begane grond veel leefruimte is. Een voormalige slaapkamer op de begane grond is nu in gebruik als woonkeuken. Door het verplaatsen van de keuken naar de andere zijde is een riante L-vormige woonkamer ontstaan met een heerlijke houtkachel. In combinatie met de dubbele openslaande deuren vormt het een zeer sfeervolle ruimte met aan alle zijden zicht op de tuin. Verder is er op de begane grond nog een extra kamer aanwezig, welke nu als kleed- / kantoorkamer in gebruik is. Door de aanwezigheid van een badkamer op de begane grond is het creëren van een gelijkvloers woonprogramma mogelijk.

De woning beschikt over een woonoppervlakte van circa 133 m2. Daarnaast heeft de garage een oppervlakte van 18 m2. De totale inhoud van de woning bedraagt circa 560 m3.

Het perceel meet een oppervlakte van 773 m2 erfpachtgrond en is nog eens extra omzoomd met een stuk groen van de Stichting Renesse. Door de brede groenstroken ervaart u hier een hoge mate van privacy op deze toch al zeer rustige locatie. Naast de aanwezige garage treft u in de tuin nog twee blokhutten, waarvan één in gebruik is als een slaaphuisje. Logés slapen hier maar wat graag: één en al natuur in de tuin en de directe omgeving. Zelfs damherten tot aan het hekwerk!

Als locatie een belangrijk criterium voor u is en u een instapklare woning zoekt, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging op deze top stek in Renesse. U bent van harte welkom!

Kort samengevat:
- Gelijkvloers wonen mogelijk.
- Alle kozijnen zijn vervangen en uiteraard voorzien van dubbele beglazing.
- Energielabel B.
- De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- Op loopafstand van de strandovergangen aan de Jan van Renesseweg en Scholderlaan.
- Woonoppervlakte circa 133 m2 (exclusief zolderruimte).
- Inhoud ca. 560 m3.
- Zowel permanent als recreatief (uitsluitend eigen gebruik) te bewonen.
- Enkel bestemmingsverkeer in deze autoluwe lus.
- Garage interne afmeting: circa 4,95 x 3,85 meter.
- Perceel van 733 m2 erfpacht grond, canon circa € 711,- per jaar.
- Badkamer (2 stuks) en keuken zijn vernieuwd.
- Nabij het centrum van Renesse met al haar voorzieningen.
- Op circa 500 meter van het dorpscentrum (geen overlast).
- Opvallend veel privacy, mede doordat er veel groenblijvende struiken in de tuin zijn gebruikt, zoals laurieren en grote rhododendrons.
- Beregeningsinstallatie in de tuin aanwezig. Met eigen grondwaterbron.
- Oplevering in onderling overleg.

Erfpacht
De erfpacht wordt uitgegeven door Stichting Renesse en is niet afkoopbaar. De percelen aan de Oosterenbanweg vallen in erfpachtcomplex “B”. Dit erfpachtcontract kan als meest voordelige erfpachtcontract gezien worden. De huidige erfpachtprijs is € 0,97 per m² en de herziening van de canon vindt slechts om de 12 jaar plaats. De laatste herziening van de canon zou plaatsvinden per januari 2020 echter dat is tot op heden nog niet gebeurd en zowel voor het jaar 2020 als het jaar 2021 gehandhaafd op € 711,-- .
Het erfpachtcontract van deze zone loopt tot 1 januari 2045.
Uit navraag door verkopend makelaar blijkt dat Stichting Renesse in gesprek wenst te gaan met de erfpachters om de contractstermijn te verlengen en een nieuw vast te stellen erfpachtcanon. Voor nadere informatie verwijzen wij naar Stichting Renesse en/of behandelend makelaar Erik de Bruine.

Indeling
Begane grond: Bij binnenkomst in de hal vindt u de trapopgang. Links van de hal treft u de kleed- / kantoorkamer, het toilet en de badkamer. Rechts van de hal is de L-vormige sfeervolle woonkamer met houtkachel en aansluitend de woonkeuken. Zowel de woonkamer als woonkeuken zijn erg licht en voorzien van dubbele openslaande deuren, die beide toegang geven tot het terras. Dit terras ligt op het zonnige zuiden. De woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een Boretti gasfornuis met dubbele oven, een afzuigkap, een vaatwasser en een dubbele wasbak.

Verdieping: Een ruime overloop, twee riante slaapkamers met vaste kasten in het knieschot. Tot slot een gerenoveerde badkamer, welke is voorzien van toilet, wastafel en ligbad.

Renesse
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand. De ligging ten opzichte van steden als Rotterdam en Breda is prima. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is vanzelfsprekend hoog en tevens beschikt het over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het dorp heeft de laatste jaren veel allure gekregen en is een aantrekkelijke badplaats geworden voor senioren, gezinnen en recreanten. Het is hier het gehele jaar bijzonder goed toeven. Het gemeentelijk beleid is er op gericht om Renesse de hotspot van Schouwen-Duiveland te maken. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse naar voren. Veel van deze aanpassingen zijn reeds uitgevoerd en er volgen er nog meer. Voor meer informatie hierover kunt u via Google zoeken op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen internetadres in onze teksten verwerken).

Als u wilt investeren… Renesse is binnenkort dé badlocatie van Zeeland… en ook interessant als het om prijsontwikkeling van vastgoed gaat.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1967
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte133 m²
Perceeloppervlakte733 m²
Inhoud560 m³
Inpandigeruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingbeschutte ligging
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte18 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?