Weelweg 8 Kerkwerve

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Aan de Weelweg in Kerkwerve mogen wij u deze vrijstaande woning met grote schuur aanbieden. Deze woning is gelegen op een perceel van 299 m2 eigen grond en beschikt over een schuur met een oppervlakte van maar liefst circa 70 m2. Deze achtergelegen schuur is bereikbaar met de auto en kan dus ook als garage gebruikt worden. Net als in de schuur, vindt u ook in deze woning uit circa 1890 een zee van ruimte. Deze ruimte is verdeeld over een voor- en achterhuis met maar liefst vijf slaapkamers.

Deze woning bestaat zoals gezegd uit een voor- en achterhuis, waardoor er talloze mogelijkheden denkbaar zijn zoals een bedrijf aan huis, gastenverblijf of een B&B. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 140 m2. Indien gewenst is er relatief eenvoudig een gelijkvloers woonprogramma te creëren op de begane grond. Kortom, aan ruimte en mogelijkheden geen gebrek in deze woning!

De algemene onderhoudsstaat is redelijk te noemen en de woning is recentelijk bouwkundig geïnspecteerd door een deskundige. Kort gezegd dient de woning op sommige punten verbeterd en naar smaak gemoderniseerd te worden om aan de huidige wooneisen te voldoen. Wel is er gedeeltelijk dubbelglas aanwezig en zijn enkele houten kozijnen vervangen voor onderhoudsvriendelijke kunststofkozijnen.

De totale woonoppervlakte bedraagt circa 140 m2 en de inhoud is circa 512 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
- Talloze mogelijkheden door voor- en achterhuis, zoals bedrijf aan huis, gastenverblijf of B&B.
- Woonoppervlakte maar liefst circa 140 m2.
- Grote schuur circa 9,5 x 7,4 meter te gebruiken als garage.
- Vijf slaapkamers, waarvan één op de begane grond.
- Veel parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Perceel van 299 m2 eigen grond.
- Deels dubbelglas en kunststof kozijnen.
- Bouwkundige staat is redelijk, rapportage reeds in ons bezit.
- Oplevering in onderling overleg.

Indeling begane grond: hal met meterkast en trapopgang en links de deur naar de slaapkamer op de begane grond, voorzien van schouw en openslaande deuren. Vanuit de hal rechtdoor komt u de keuken binnen met aangrenzend de woonkamer. De woonkamer is ruim te noemen met afmetingen van circa 6,8 x 5 meter en biedt zicht op de kerk aan de voorzijde.

Indeling etage: bij bovenkomst vindt u aan uw rechterzijde de cv-ruimte, inbouwkasten op de overloop en toegang tot twee kleinere slaapkamers en één grote slaapkamer. Gaat u op de overloop links dan vindt u achtereenvolgens de badkamer en de master bedroom. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. De grote slaapkamer is maar liefst 5,5 x 3,1 meter (vanaf 1,5 meter hoogte gemeten).

Kerkwerve: Kerkwerve is één van de meest gemoedelijke dorpen op het eiland. Centraal gelegen op Schouwen- Duiveland en op zeer korte afstand van Zierikzee en in de nabijheid van de Oosterschelde. Het is voornamelijk een echt plattelandsdorpje met een kern centraal in het dorp en veel boerderijen in de directe omgeving. Het dorp heeft een kleine 1.000 inwoners en is voorzien van een goede basisschool, garage en café aan de Ring. Voor de dagelijkse voorzieningen concentreren veel inwoners zich op Zierikzee (4 km), waar een goed winkelaanbod, scholen en medische voorzieningen zijn te vinden. De centrale ligging is echt een plus, op korte afstand van de stranden, deels omringd door plan Tureluur en goede uitvalswegen naar Randstedelijk gebied. Een prima mogelijkheid van wonen in het prachtige Zeeland en werken in de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur autorijden goed te bereiken. Ook een stad als Antwerpen is binnen een uur te bereiken. Wanneer u rustig wilt wonen met voorzieningen op korte afstand in Zierikzee, dan is Kerkwerve een interessant dorp.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1890
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte299 m²
Inhoud512 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?