Dorpsstraat 16 Biggekerke

Algemeen

Omschrijving

Vrijstaand wonen op een leuke woonlocatie nabij de karakteristieke ring van Biggekerke. Deze woning kenmerkt zich door een verrassend, origineel interieur en leuke in het oog springende details. Hierdoor is deze woning echt in overeenstemming met de bouwstijl. Wat u vanaf de straat niet ziet is de diepe achtertuin. Wacht dus niet langer en kom gewoon kijken.

WONEN
Bij binnenkomst valt meteen de fraaie trappenpartij op verder is er in de hal ook nog een handige kelderkast. De woonkamer is verdeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetkamer aan de achterzijde, van elkaar gescheiden door middel van inbouwkast die kenmerkend zijn voor de bouwstijl van de woning. De keuken is open gemaakt en zodoende meer bij het leefgedeelte betrokken. Een gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en afzuigkap maken de keuken compleet. In een uitbouw aan de achterzijde bevindt zich de eerste badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een tweede badkamer. De tweede badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De grootster slaapkamer is voorzien van een handige inloopkast en deze kamer is extra groot gemaakt door een stuk van de ruime overloop af te snoepen. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. Via een luik en trap is de bergzolder bereikbaar.

TUIN
Al eerder benoem, maar de achtertuin is echt een van de pluspunten van deze woning. Deze is diep en kent door het ontbreken van bebouwing aan de achterzijde een hoge mate van privacy. Vanwege de diepte is er ook altijd wel een plaatsje in of juist uit de zon. Achterin de tuin staat een veranda en verder is er nog een handige bergruimte.

IN HET KORT
-Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
-Vloerverwarming in de keuken
-Ontsluiting via buurperceel van nummer 14 (geregeld middels een erfdienstbaarheid)
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1935
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte104 m²
Perceeloppervlakte323 m²
Inhoud345 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?