Rubenslaan 28 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Ultiem wonen met zeezicht!! Hooglicht, een appartementengebouw met allure en een eigen stijl. De toren is opgebouwd uit 18 verdiepingen en een grote parkeergarage. Naast het fabuleuze uitzicht vanuit de toren is de ovale vorm een werkelijk architectonisch hoogstandje. Hooglicht is ongeveer 50 meter hoog en telt 46 appartementen en, met als kroon op dit imposante gebouw, 4 exclusieve penthouses. Alles aan Hooglicht ademt sfeer en kwaliteit uit, van de smaakvolle entree met vide tot aan de luxueuze penthouses. Uiteraard mag een eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw niet ontbreken!

Dit royale 3-kamer appartement van ca. 127 m2 woongenot op de 4e verdieping met loggia van ca. 14 m2 gesitueerd op het Westen heeft een fraaie lichtinval en comfortabele ruimtes. De vele raampartijen geven een licht en ruimtelijk gevoel. Een ideale opvolging voor uw ruime huis met tuin! Wel veel ruimte maar geen zorgen over het buitenonderhoud.

De indeling is als volgt:

Hoofdentree met centrale hal, 2 liften, trappenhuis en toegang naar de bergingen en bovengrondse parkeergarage.

4e verdieping:
De ruime hal geeft toegang tot alle ruimtes waar onder de bijkeuken/berging, c.v.-kast en een separaat toilet met fontein. De royale woonkamer met panoramisch uitzicht over Walcheren is verbonden met de open keuken (totaal ruim 48 m2) en is door zijn speelse vorm op geheel eigen wijze in te richten, tevens loopt u vanuit de woonkamer naar de loggia als ideale verlenging van uw woonkamer. De 2 slaapkamers zijn ruim en licht en de master-bedroom geeft toegang tot de loggia. De luxe badkamer is voorzien van een wastafel, bad, inloopdouche, designradiator en 2e toilet. Het appartement beschikt over een ruime en praktische bijkeuken/berging met wasmachineaansluiting.

Bij elke appartement hoort een afsluitbare bergingsruimte en 1 parkeerplaats in de onderbouw op de begane grond. Deze overdekte parkeergarage is uitgerust met een elektronisch toegangssysteem en de entree is voorzien van een video-intercomsysteem. Vanzelfsprekend is het gehele gebouw prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Tevens zullen er diverse artikelen in de koopovereenkomst worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger (o.a. een geen-eigen-bewonings-artikel).

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 345.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementportiekflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte127 m²
Inhoud400 m³
Buitenruimte14 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?