Molenweg 33 Arnemuiden

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Leuk wonen begint hier. Dit huis is ruimer dan de voorgevel doet vermoeden en als kers op de taart nog een garage in de achtertuin! Kom kijken en laat u verrassen.

WOONHUIS
Het geheel bestaat uit drie slaapkamers, een zonnige tuin en veel leefruimte op de begane grond. Opvallend zijn de hoge karakteristieke balkenplafonds in woonkamer en keuken. Deze ruimtes zijn in het verleden bij elkaar getrokken waardoor er een mooie leefruimte is ontstaan. De keuken is ruim bemeten en voorzien van een praktische keuken met veel kastruimte. Handig is de uitgebouwde bijkeuken met badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel.

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, door een dakkapel aan de voorzijde en een complete opbouw aan de achterzijde is er ruimte ontstaan voor drie ruime slaapkamers. In de slaapkamers is volop daglichttoetreding aanwezig. Middels een luik op de overloop is de bergzolder bereikbaar. Vanuit één van de slaapkamers is het dakterras bereikbaar tot in de late avond kan u hier genieten van de zon.

TUIN EN GARAGE
Over zon hoeft u in de achtertuin niet te klagen. De tuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van een vrijstaande stenen garage die voorzien is van een brede toegangsdeur aan de voorzijde, een loopdeur aan de tuinzijde en elektra. Handig en praktisch is ook de eigen toegang (middels een poort) naar de achtertuin. Vanuit de achtertuin heeft u prachtig zicht op de molen.

IN HET KORT
- Aan de voorzijde deels voorzien van kunststof kozijnen
- Schilderwerk houten kozijnen aan de buitenzijde is uitgevoerd in 2020
- Leuke glas in lood details
- Altijd goed onderhouden door lokale aannemer
- Betonnen begane grond vloer
- EPDM dakbedekking
- Oplevering in onderling overleg.

Binnenfoto's ontbreken omdat verkoper momenteel niet de gelegenheid is de binnenzijde van de woning fotoklaar te maken. Voor uw info, prima, maar gedateerde, bruine, houten keuken. Eveneens gedateerd sanitair in de badkamer in een groene kleurstelling en een gedateerd toilet in de hal.

DE LOCATIE
Arnemuiden met z’n bijna 5.400 inwoners de grootste dorpskern in de gemeente Middelburg. Het beschikt over goede voorzieningen met een nagenoeg compleet winkelaanbod. Er heerst een actief verenigingsleven. De ligging van Arnemuiden is uitstekend dankzij directe ligging aan de A58 en gunstige ligging ten opzichte van Middelburg, Vlissingen en Goes. Bovendien beschikt het over een eigen station en ligt het op enkele fietsminuten van het Veerse Meer. Een heerlijke omgeving om te wandelen of te fietsen.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1918
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte80 m²
Perceeloppervlakte99 m²
Inhoud270 m³
Buitenruimte9 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuinachtertuin

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?