Lepelaarstraat 23 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze geschakelde woning in Poortambacht aanbieden. Naar onze mening is deze woning gelegen op één van de mooiste locaties in Zierikzee, zeker als u een jonge woning zoekt! Deze riante woning grenst aan een gemeentelijke waterpartij en heeft vrij uitzicht aan de voorzijde. Vanaf de verdiepingen heeft u zelfs uitzicht op de iconische Zeelandbrug. De woning is verder nog gelegen aan een rustige weg met enkel bestemmingsverkeer en in de nabijheid is een speelveld te vinden. Alle overige voorzieningen zijn op fietsafstand gelegen.

Deze woning met garage is gerealiseerd in 2008 en is voorzien van een warmtepomp. Deze warmtepomp kan alle woonlagen zowel verwarmen als koelen. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is zonder bijzondere aanpassingen direct te betrekken. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 144 m2 en is voorzien van vier slaapkamers. Drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en één slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. De slaapkamer op de tweede verdieping kan gesplitst worden, waardoor hier eenvoudig een vijfde slaapkamer gerealiseerd kan worden (zie ook de optionele plattegrond).

Als de locatie één van uw belangrijkste aankoopoverwegingen is, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met een van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen
- Bouwjaar 2008.
- Energielabel A.
- Inclusief 10 zonnepanelen.
- De woning beschikt over een warmtepompsysteem (lease), die op alle woonlagen de vloer zowel kan verwarmen als koelen.
- Inhoud circa 646 m3.
- Woonoppervlakte circa 144 m2.
- Vier slaapkamers, optioneel is een vijfde slaapkamer te realiseren.
- Goede mogelijkheid om een kantoor of thuiswerkruimte te creëren.
- Tuin circa 20 meter diep!
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen oprit of in de straat.
- Aanvaarding in overleg.

Indeling
Begane grond: entree met trapopgang, toilet en meterkast. Vanuit de hal bereikt u de lichte eethoek aan de voorzijde van de woning met vrij uitzicht over de waterpartij en achtergelegen weilanden. Tussen de woonkamer en de eethoek is de open keuken gerealiseerd. Deze luxe uitgevoerde keuken is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat en een combi-oven. Verder is er ruimte in de keuken voor het plaatsen van een 90 cm breed fornuis. Aan de achterzijde van de woning treft u de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. In de achtertuin zijn reeds een tweetal heipalen aangebracht, waardoor het mogelijk is een uitbouw te realiseren.

Eerste verdieping: overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Drie slaapkamers met oppervlaktes van respectievelijk ca. 6,8 m2, 11,2 m2 en 15,6 m2. Voorts de luxe badkamer voorzien van whirlpool, toilet, douche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: via de vaste trap komt u op de tweede verdieping (met zeeën van ruimte). Momenteel is deze woonlaag in gebruik als slaapkamer. Het vloeroppervlak is dusdanig groot dat u op deze tweede etage eenvoudig twee volwaardige slaapkamers kunt realiseren. Verder bevindt zich op deze zolder nog een toilet en een extra ruime bergruimte (toegankelijk via 2 luiken aan de achterzijde).

Tuin
De achtertuin van circa 20,7 meter diep en 9,7 meter breed is gelegen op het Zuidwesten en beschikt over 3 terrassen en een prieel.

Garage en warmtepomp
In de garage, (circa 6 x 3,2 meter) met stalen kanteldeur (met loopdeur) en doorgang naar de achtertuin, treft u de warmtepomp (lease) aan. De warmtepomp ook wel Warmte Koude Opslag (WKO) genoemd zorgt op innovatieve wijze voor het verwarmen en koelen van deze woning op een duurzame manier. Verder zijn in de garage de witgoedaansluitingen, een rvs uitstortgootsteen en een buitenkraan gerealiseerd.

De woonwijk Poortambacht
Poortambacht kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de vele voorzieningen, zoals winkels, de bibliotheek en scholen. Ook de afstand tot de haven en de Oosterschelde met de diverse strandjes is gering en is door de bewoners dan ook een veel bezochte locatie. De directe ligging van de wijk aan Plan Tureluur maakt deze wijk mede zo mooi. Op circa 100 meter is een groot speelveld gelegen waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Plan Tureluur
Plan Tureluur is één groot vogelparadijs en vormt één geheel met de voedselrijke zandplaten en slikken in de Oosterschelde. In Plan Tureluur komen duizenden kustvogels voor. Ook landinwaarts, in de inlagen, zijn veel verschillende vogelsoorten te vinden. Bij laagwater zoeken de vogels eten op de slikken en platen in de Oosterschelde. Bij hoogwater vliegen ze naar het achtergelegen natuurgebied om veilig achter de dijk te “overtijen”. Vogels genoeg dus, soms zijn er zelfs wel tienduizenden te zien. Het natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde en heeft een beschermde status. Het mooie uitzicht is dus gegarandeerd!

Zierikzee
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats: wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad blijken een ideale combinatie te zijn. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2008
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte144 m²
Perceeloppervlakte350 m²
Inhoud646 m³
Inpandigeruimte32 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Buitenruimte
Liggingaan water
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte32 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?