Madame Curiestraat 61 Terneuzen

Algemeen

Omschrijving

In de ruim opgezette, kindvriendelijke wijk 'Serlippenspolder' bieden we deze royale tussenwoning met vier mooie slaapkamers, ruime tuin en halfvrijstaande stenen berging aan. Deze perfecte gezinswoning is gelegen op een mooi perceel (157 m2) in een geliefde woonwijk op loopafstand van voorzieningen zoals, scholen, winkelcentrum 'Serlippens' met supermarkt en de fraaie Scheldedijk met zijn heerlijke fiets- en wandelpaden langs de drukbevaren Westerschelde. De woning is eenvoudig van uitvoering maar biedt een ideale mogelijkheid voor het realiseren van een comfortabele woning met berging en grote tuin met achterom op een gewilde locatie.

Indeling:

Begane grond:
Portaal, toilet, hal met trap naar de 1e verdieping en trapkast, ruime doorzon woonkamer van bijna 30 m2 met tuindeur en vervolgens een ruime dichte keuken met (vaat)wasmachineaansluiting en tuindeur.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie ruime slaapkamers en nette volledig betegelde badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Overloop, stook-/wasruimte met bergruimte achter knieschotten en opstelling c.v.-ketel en vervolgens een ruime vierde slaapkamer met over nagenoeg de volledige breedte van de woning een dakkapel.

Overig:
De mooie achtertuin (oosten) is voorzien van achterom en halfvrijstaande stenen berging. Er is tevens een diepe voortuin.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Remeha, bouwjaar 2012). De woning is grotendeels voorzien van isolerende (deels HR++) beglazing en deels voorzetramen/enkel glas. Woonoppervlakte ca. 130 m2. Inhoud woning ca. 430 m3. Perceeloppervlakte 157 m2. Oplevering kan op korte termijn. Er is een mogelijkheid tot het bijkopen van een nabijgelegen garagebox met een separate vraagprijs van EUR 18.000,- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning, asbest en de 'Kwaaitaal'-vloer.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1973
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte446 m²
Inhoud430 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?