Kanariesprenk 65 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Gelegen aan de rand van de Kanariesprenk, op loopafstand van diverse voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, en diverse scholen, bevindt zich deze fijne starterswoning met drie slaapkamers en zonnige tuin met stenen berging en achterom. De woning heeft een speelse indeling en is onder meer voorzien van een L-vormige woonkamer, open keuken en drie mooie slaapkamers waarvan één met schuiftrap naar de bergzolder.

Indeling:

Begane grond:
Hal, open keuken aan de voorzijde, lichte en tuingerichte L-woonkamer met tuindeur en toegang tot een portaal met trap naar de 1e verdieping en toilet met fontein.

1e verdieping:
Overloop, drie mooie slaapkamers, waarvan twee met dakraam en één met schuiftrap naar de bergzolder. Tenslotte een ruime badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

Overig:
De zonnige achtertuin op het westen is voorzien van achterom en halfvrijstaande stenen berging voorzien van elektra. Er is tevens een klein voortuintje.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een c.v.-combiketel (merk Vaillant, bouwjaar ca. 2004). De woning is deels voorzien van isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 94 m2. Inhoud ca. 325 m3. Perceeloppervlakte 139 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Tevens zullen er aanvullende artikelen worden opgenomen die verband houden met een verkoop door een belegger (zoals een geen-eigen-bewonings-artikel) en in verband met de ouderdom.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1980
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte94 m²
Perceeloppervlakte139 m²
Inhoud325 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?