Kriekenhofstraat 34 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Ruime hoekwoning op een mooi perceel met zonnige tuin op het zuidwesten en vier ruime slaapkamers.

De woning bevindt zich op steenworp afstand van het buurtwinkelcentrum met een gevarieerd aanbod aan winkels. Bovendien kent de woning een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en het centraal station. Deze geliefde gezinswoning met drie voltallige etages biedt u veel rust en ruimte! De grote tuin is zonnig gelegen (zuidwest) en beschikt over een vrije achterom en een ruime stenen berging met elektra.

Indeling:

Begane grond:
Tochtportaal met de meterkast, hal, toilet met fontein, trapkast, trap naar de 1e verdieping, lichte doorzon woonkamer met directe toegang tot de achtertuin, keukenblok in lichte kleurstelling met eveneens een deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie ruime slaapkamers, de badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstellingen en voorzien van een bad/douche-combinatie, tweede toilet, wasmachineaansluiting en een wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling CV-ketel en een ruime vierde slaapkamer met vernieuwd dakraam.

Overig:
De zonnige achtertuin op het zuidwesten is voorzien van achterom en halfvrijstaande stenen berging met elektra en verlichting. Er is tevens een voortuin.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Remeha Avanta, bouwjaar 2007). De woning is deels voorzien van isolerende beglazing en na-geïsoleerde spouwmuren. Woonoppervlakte ca. 115 m2. Inhoud ca. 410 m3. Perceeloppervlakte 168 m2.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden en standaard wordt er in de koopovereenkomst een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten. Tevens zullen er in de koopovereenkomst onder meer diverse artikelen worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger (zoals een geen-eigen-bewonings-artikel) en die verband houden met de ouderdom.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1971
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte558 m²
Inhoud410 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?