Roelandsweg 8F6. Renesse

Algemeen

Omschrijving

Let op! dit object betreft een opstalrecht in combinatie met een huurkavel waarvan de looptijden eindigen op 9 maart 2022. De parkmanager heeft echter per mail aangegeven dat er na afloop van deze termijn een nieuw contract gesloten gaat worden met de nieuwe eigenaar.

Op loopafstand van het centrum van Renesse en op fietsafstand van de Noordzeestranden mogen wij u deze fraaie 6-persoons chalet inclusief alle inboedel aanbieden op het recreatiepark de Oase. Camping De Oase is een familiepark met diverse voorzieningen zoals bijvoorbeeld een supermarkt, diverse speeltuinen en een shuttle service naar het strand. Het gezellige centrum van Renesse is op slechts enkele minuten lopen te bereiken en hier zijn diverse restaurants en winkels gevestigd. Kortom, de ideale locatie voor een fijne vakantie.

De chalet heeft een mooie ligging met veel groen rondom en een zonnige tuin van ca. 15 x 13,5 meter op het zuidwesten. Doordat er heggen rondom op de perceelsgrenzen staan, geniet u hier optimaal van uw privacy. Tevens is er een eigen parkeerplaats aanwezig. Aangezien de Oase een familiecamping is, zijn groepen niet toegestaan en is de minimale leeftijd 21 jaar. Hierdoor kunt u in alle rust genieten van uw vakantieverblijf zonder overlast.

Deze chalet is gebouwd in 2012 met uitsluitend duurzame materialen. Daarnaast is er zowel dak-,wand-, vloer- en glasisolatie aanwezig. De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst ca. 55 m2 en een chalet van een dergelijk formaat mag tegenwoordig niet zomaar meer geplaatst worden. Daarnaast is er nog een berging aanwezig van ca. 8 m2 waarvan een gedeelte afgesloten kan worden voor uw privé-eigendommen indien u het geheel wenst te verhuren. Verhuren is zowel particulier mogelijk als via het park en de netto huuropbrengst via het park bedroeg in 2019 ca. € 9.000,- (na aftrek van de reeds afgekochte kavelhuur).

Het aangeboden object betreft een opstalrecht wat inhoudt dat de opstaller gebruik mag maken van de chalet gedurende de looptijd van het contract welke loopt tot 9 maart 2022. De kavel van deze chalet betreft een huurkavel waarvan de huur t/m het einde van de looptijd (ook 9 maart 2022) is afgekocht. De jaarlijkse kavelhuur gaat na de einddatum van 9 maart 2022 weer lopen en gaat volgens de parkmanager € 6874,- bedragen vermeerderd met een jaarlijkse indexering. De kavelhuur is in de nieuwe termijn niet meer afkoopbaar. Meer informatie inzake dit opstalrecht en de kavelhuur kunt u op aanvraag verkrijgen.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling: entree met handige inbouwkast en rechtdoor achtereenvolgens twee tweepersoons slaapkamers voorzien van twee enkele bedden. De grotere kamer is tevens voorzien van een handige inbouwkast. Dan de badkamer welke is uitgerust met een wastafel, toilet en douchecabine. Vervolgens de derde slaapkamer waar wederom twee eenpersoonsbedden aanwezig zijn. Alle kamers zijn tevens voorzien van een televisie. Tegenover de derde slaapkamer vindt u de keuken welke is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en oven. De keuken staat in open verbinding met de riante woonkamer (meer dan 20 m2) welke met openslaande deuren toegang biedt tot het zonnige terras. Langs buiten is de inpandige berging nog te bereiken met een afsluitbaar privégedeelte waar tevens de Cv-opstelling is gevestigd.

Algemeen;
- Opstalrecht eindigt op 9 maart 2022
- Park met veel voorzieningen zoals supermarkt, speeltuintjes en shuttle service
- Inclusief alle inboedel
- Netto huuropbrengst in 2019 ca. € 9.000,- (na aftrek van afkoopsom huurkavel)
- Gebruiksoppervlakte chalet ca. 55 m2
- Interessante verhuurmogelijkheden
- Bouwjaar 2012
- Huurkavel ca. 205 m2 met tuin op het zuidwesten
- 6-persoonschalet
- Voorzien van dak-, wand-, vloer en glasisolatie
- Uitstekende locatie nabij het strand en het centrum van Renesse
- Oplevering in onderling overleg

Renesse:
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand. De ligging t.o.v. steden als Rotterdam en Antwerpen is eveneens goed. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is vanzelfsprekend hoog en het beschikt dan ook over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het gemeentelijk beleid is er tevens op gericht om Renesse een hotspot van Schouwen-Duiveland te maken. Veel aanpassingen zijn reeds uitgevoerd en er volgen er nog meer. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse goed naar voren. U kunt Googlen op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen adres in onze teksten verwerken). Ook Monumentenstad Zierikzee is binnen een kwartier met de auto te bereiken, een leuk stadje met een rijke historie en veel voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 125.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisstacaravan
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2012
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte55 m²
Perceeloppervlakte71 m²
Inhoud210 m³
Inpandigeruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte8 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?