Touwbaan 48 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Gelegen in het fraaie Beschermde Stadsgezicht van de Touwbaan grenzend aan het Kanaal door Walcheren enerzijds en anderzijds de pittoreske jachthaven, bevindt zich in de luwte van het historische hart van de stad dit riante 4-kamer appartement op de 1e woonlaag (laag 0) van 'Résidence Verenigde Provinciën'. Dit grotere type heeft een fantastische kop-ligging met zijramen zodat licht en uitzicht altijd aanwezig is. De woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers en fraai uitzicht over het Kanaal. Bij de vraagprijs inbegrepen is een buitenparkeerplaats (met beugel) gelegen voor het naastgelegen complex.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, personenlift en trap naar de hoofdlift en het trappenhuis.

laag 0:
Galerij, eigen entree, hal, c.v.-kast, toilet, 2 slaapkamers naast elkaar, wasruimte/berging, ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel, open keuken met veel lichtinval en ruime, lichte woonkamer met fraai uitzicht op het Kanaal en balkondeur. Tevens een ruime 3e slaapkamer met schuifpui naar het zonnige balkon op het zuiden.

Overig:
In de ondergelegen kelder bevindt zich de eigen separate berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. Woonoppervlakte ca. 115 m2. De maandelijkse Vve bijdrage bedraagt € 191,95 incl. parkeerplaats.

Bijzonderheden:
Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Vesteda Investment Management BV welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden en standaard wordt er in de koopovereenkomst een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten. Tevens zullen er in de koopovereenkomst onder meer diverse artikelen worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementgalerijflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1990
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Inhoud288 m³
Buitenruimte9 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?