Mariekerke 134 Meliskerke

verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Omschrijving

Uw eigen, betaalbare, vakantieplek in hartje Walcheren? Op Camping en IJsboerderij de Koehoorn bieden wij u deze vrijstaande recreatiewoning aan. Het geheel is gelegen in het gezellige buurtschap Mariekerke midden op Walcheren. Natuur bevindt zich rondom de camping. Verder kenmerkt de omgeving zich door ruste en ruimte en toch staat u binnen 20 minuten fietsen op het strand! Uw eigen stek in Zeeland was nog nooit zo dichtbij. Kom kennis maken op locatie.

Het geheel staat op een leuke locatie met een goed uitzicht op het campingveld. In 2017 is dit verblijf nieuw gebouwd. Er is aan de voorzijde een ruim veranda die gericht is op de zon. Het verblijf zelf beschikt over twee, prima bruikbare, slaapkamers en een lichte woonkamer met open keuken die voorzien is van een vaatwasser, combi-magnetron, vier pits gaskookplaat en een ruime koelkast. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Deze ruimte maakt het geheel af. Rondom de woning is volop leefruimte en ook de afstand ten opzichte van andere kampeerverblijven is prima.

Ook op de boerderij is er, voor zowel jong als oud, van alles te beleven. Er is een winkel voor de ijsverkoop, een ‘kinderboerderij, er zijn diverse speeltoestellen en door de campingeigenaren worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Voor een goed sfeerimpressie van de camping verwijzen wij u graag naar de website www.dekoehoorn.nl.

Belangrijke informatie
-Opstalrecht voor ca. 100m2, i.c.m. huurovereenkomst campingeigenaar lopend tot en met 31 december 2026 tegen een vergoeding van € 3.300,- per seizoen. Na genoemde datum zal er per jaar verhuurd worden
-Per seizoen kan men tussen 1 maart en 31 oktober gebruik maken van het geheel
-De Koehoorn kent eigen huisregels met daarin een bepaling omtrent de zondagsrust
-Geen verhuurverplichting, wilt u verhuren? Dan dient u gebruik te maken van de diensten van camping de Koehoorn, zij ontzorgen u volledig.

Mariekerke is een nostalgisch gehucht en een typisch voorbeeld van een gekrompen dorp. Meliskerke met al haar voorzieningen ligt op fietsafstand. In Meliskerke is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Daarnaast is er ook nog een tweetal kerken.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2017
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte44 m²
Perceeloppervlakte62540 m²
Inhoud125 m³
Buitenruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Ligginglandelijk gelegen
Tuintuin rondom

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?