Dorpsdijk 80 Wissenkerke

Algemeen

Omschrijving

De Dorpsdijk te Wissenkerke is een prachtig stukje authentiek Wissenkerke met een zodanig gevarieerde bebouwing dat ieder huis er totaal verschillend is. Daarbij is de omgeving prachtig. Rust en schone lucht vanzelfsprekend en de zee (Oosterschelde en Noordzee) dichtbij!

Bij aankomst ziet u meteen: hier staat echt een huis. Hoog op de dijk. De gevel straalt u tegemoet en de degelijkheid van de bouw spat er vanaf.

Dit huis is onder supervisie van de eigenaar door de Noord Bevelandse aannemer Piet de Kam, circa 20 jaar geleden, nieuw en traditioneel gebouwd tussen de authentieke bestaande bebouwing!

Achter de fraaie gevel van dit dijkhuis genaamd SOCIETEIT ORISANT gaat dan ook een bijzonder verrassend woonhuis met tuin schuil.

De indeling is als volgt:

U komt binnen in de hal met meterkast, toilet en trapopgang.

Dit huis is gebouwd met de gedachte dat de keuken het kloppende hart en het gezellige centrale middelpunt is van de woning.

U vindt deze dan ook aan de voorzijde van het huis. De keukeninrichting is niet luxe maar wel royaal.

Aan de achterzijde, op een lager niveau is een zeer gezellige woonkamer. U hebt van hieruit een goed contact met de tuin. De haardpartij is er een eyecather. En om door de openslaande deuren zo de tuin in te kunnen wandelen geeft een heerlijk gevoel.

Verder is er een mooie kelderkast. En in zowel keuken als woonkamer hangt een bijzondere sfeer. Dat komt waarschijnlijk door de prettige hoogte, de zware balken, de lambrisering en diverse andere, voor een nieuwbouwhuis, bijzondere elementen.

Via de trapopgang bereikt u de verdieping. Hier is een kleine overloop, 2 mooie slaapkamers en een compacte badkamer; eenvoudig maar doelmatig, met wastafel, douche en 2e toilet.

Ook op de verdieping treft u weer van die mooie plafonddetails.

Een bijzondere trapopgang brengt u op de 2e verdieping.

Hier komt u in wat u de torenkamer zou kunnen noemen. De balkconstructie van het schilddak geeft aan deze ruimte een fantastische sfeer. Leuk detail is dat u vanuit hier door de dakvensters in de verte de Oosterschelde en de stormvloedkering kunt zien liggen!

Zoals gezegd ligt achter het huis een tuin, niet groot maar groot genoeg is om er heerlijk buiten te kunnen vertoeven. Er is een vrije achterom wat bijzonder praktisch is.

Algemeen: betonnen vloeren, zware houten ramen en kozijnen (hardhout), gevelsteen in rood metselwerk, dakpannen van oud Hollands rood, Centrale verwarming d.m.v. Nefit ketel (vanaf de bouw). Er is nu geen berging/schuur, maar hier is wel een vergunning voor verleend. Aan voor- en achterzijde zijn cisternes (waterkelders) aanwezig.

Kortom: Zoekt u een mooi huis, degelijk, beslist geen doorsnee, op een erg leuk plekje? Dan is dit het huis van uw dromen. U voelt zich er thuis, zeker weten!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuisdijkwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2000
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte80 m²
Perceeloppervlakte124 m²
Inhoud309 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en beschutte ligging
Tuinachtertuin

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Boot Makelaars
Hoofdstraat 79 a
4484 CD KORTGENE
T (0113)-301234
info@bootmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?