Spinhuisweg 110 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Ruime woning van ca. 325 m3 op een perceel van 162 m2 eigen grond. Deze heerlijke gezinswoning kenmerkt zich door de lichtinval, de doordachte plattegrond en heeft de beschikking over een goed op de zon gelegen achtertuin op het zuidwesten met vrije achterom en stenen schuur. Deze eengezinswoning is o.a. voorzien van een ruime Z-vormige woonkamer, standaard keuken en sanitair en vier mooie slaapkamers. De woning is op korte afstand gelegen van het winkelcentrum, scholen, ontsluitingswegen en het centrum van Middelburg.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Hal met meterkast, toilet met fonteintje. Ruime, lichte Z-woonkamer van ca. 35 m2 met trapkast en toegang tot de keuken en trap naar de 1e verdieping. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is eenvoudig uitgevoerd. Hier is de close-in (huur)boiler opgesteld voor direct warm water. Via de keuken komt u in de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, vaste kast, drie slaapkamers van respectievelijk ca. 4,00 x 3,23 m., 3,75 x 3,02 m. en 2,86 x 2,10 m. en een ruime, eenvoudige badkamer voorzien van een ligbad, tweede toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en ruime zolderkamer van ca. 4,14 x 3,23 m.

Aan de achterzijde van de woning is de goed op de zon gelegen tuin (zuidwesten) te vinden met stenen schuur en vrije achterom.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een c.v.-combiketel (Agpo, bouwjaar 2006) en tevens warm water via een close-in (huur)boiler in de keuken. De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en deels isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 119 m2. Inhoud woning ca. 325 m3. Perceeloppervlakte 162 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 190.000, - k.k.
Statusonder bod
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1982
Statusonder bod
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte119 m²
Perceeloppervlakte162 m²
Inhoud325 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel en elektrische boiler huur
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Video

house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?