Punt 33 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Op een fantastische plek in het centrum van de stad gelegen leuk appartement met vanuit de woonkamer een fantastisch uitzicht over de binnenhaven en de skyline van de stad. De ligging is werkelijk fantastisch nabij het centrum met al haar voorzieningen maar ook het winkelcentrum van de Veersepoort is om de hoek. Moet u voor uw werk vaak op het eiland zijn of richting de snelweg dan is dit ook een uitermate geschikte plek want de uitvalswegen van de stad zoals de A58 en de N57 zijn ook op korte afstand. Het appartement beschikt onder meer over 2 slaapkamers en er is een eigen berging op de begane grond dus uw fiets of scooter kan ook droog staan!

Indeling:

Entree complex:
Entree met bellentableau en trappenhuis.

Appartement:
Entree, hal met meterkast, slaapkamer aan de achterzijde van ruim 7 m² met wastafel en vaste kast, toilet, badkamer met douche, dichte keuken met recht keukenblok en voorzien van onder- en bovenkasten, boiler en toegang tot een klein balkon, ruime woonkamer met eethoek en opstelling van de moederhaard en met een fantastisch uitzicht over Middelburg. In de woonkamer is nog een vaste kast en een deur naar het balkon aan de voorzijde. de 2e slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van bijna 10 m². In het toilet is een luik waardoor de ruime bergzolder te bereiken is en deze ruimte is wellicht bij het appartement te betrekken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er in de koopovereenkomst een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementportiekflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1953
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte64 m²
Inhoud195 m³
Buitenruimte4 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterelektrische boiler huur
Buitenruimte
Liggingaan water, in centrum en vrij uitzicht
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?