Gasthuisstraat 14 Grijpskerke

Algemeen

Omschrijving

Hierbij presenteren wij u een leuke hoekwoning van ca. 310 m3 met compleet woonprogramma op de begane grond gelegen op een fijne locatie in het gemoedelijke dorp Grijpskerke dat in het hartje van Walcheren ligt, precies op een kruising van enkele kreekruggen. Ten zuidoosten van het dorp ligt de Munnikenhof; vroeger een uithof van de Middelburgse Abdij, later het buitenverblijf van staatsman en dichter Jacob Cats.

De woning is gebouwd in 1986 en staat op circa 178 m2 (eigen) grond. Het object beschikt onder andere over drie slaapkamers, een lichte Z-vormige woonkamer, nette badkamer en keuken. Daarnaast beschikt de woning over een prettige tuin met vrijstaande stenen berging en een vrije achterom.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toegang tot de Z-vormige woonkamer van ca. 20 m2, keurige keuken met toegang naar de achtertuin. Fijne slaapkamer van ca. 12 m2 met toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Tevens is hier de mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine. Separaat toilet en trapopgang naar de verdieping.

1e verdieping:
Overloop met c.v.-opstelling (AWB, HR-combi, bouwjaar 2003), slaapkamer van ca. 11 m2 met grote bergruimte en een kleinere slaapkamer van ca. 6 m2.

Overig:
De woning beschikt over een verzorgde achtertuin met vrije achterom en stenen berging voorzien van elektra.
Het object is direct beschikbaar. De vermelde perceeloppervlakte is geschat. De kadastrale inmeting dient nog plaats te vinden. De kosten hiervan zijn voor rekening van koper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 169.000, - k.k.
Statusonder bod
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1986
Statusonder bod
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte86 m²
Perceeloppervlakte286 m²
Inhoud310 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?