Regenboogstraat 12 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Wilt u een instapklare woning welk vakkundig is verbouwd? En dan ook echt goed verbouwd? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard. Dit gemeentelijk monument is geheel verbouwd wat u de voordelen van een besparing op onderhoud en uw energierekening oplevert. Zo is er sprake van een spouwmuur met spouwmuurisolatie, een geïsoleerd dak en isolatieglas. Naast de zeer goede bouwkundige staat kunnen we ook spreken over een zeer sfeervol pand. Het is niet voor niets als gemeentelijk monument bestempeld. Zo is de woonkamer voorzien van een fraai balkenplafond en is de verdieping voorzien van mooie spanten die het geheel tot een bijzondere woning maken.

Deze woning beschikt over een diepe achtertuin en een grote berging met een afmeting van 4 x3,5 meter (intern). Deze schuur is volledig geïsoleerd en voorzien van een zoldertje en is momenteel in gebruik als kantoor. De tuin heeft mede doordat er geen directe bebouwing achter de woning is gesitueerd een hoge mate van privacy. Daarnaast beschikt de tuin over een vrije achterom. Ook qua zonligging is het een prima tuin, door zowel de diepte als door het feit dat er aan de achterzijde geen directe bebouwing is gesitueerd.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging van dit sfeervolle en goed onderhouden pand. U bent van harte welkom!

Indeling;
Begane grond; entree, hal met meterkast, toilet, woonkamer met een diepte van maar liefst 9 meter, keuken in de aanbouw, open portaal met toegang tot CV ruimte en tot slot de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel. De keuken is voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en magnetron/oven.

Verdieping; overloop, kinderkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde een grote slaapkamer met een afmeting van 4,2 x 3.5 meter. Tussen de twee slaapkamers is een inloopkast gesitueerd. Indien gewenst is hier een kantoorkamertje van te maken.

Algemeen;
- Oplevering in onderling overleg
- De woning is voorzien van een betonnen vloer
- Er zijn nieuwe binnenmuren geplaatst van kalkzandsteen
- Riolering en elektra circuit zijn geheel vervangen
- Achtertuin heeft een diepte van circa 13 meter
- Badkamer is vernieuwd in 2009
- Keuken is vernieuwd in 2010
- De woning wordt verwarmd door middel van een Nefit HR combiketel

Locatie;
De binnenstad én het winkelaanbod in Poortambacht, zoals o.a. de Praxis, supermarkten alsmede scholen, zijn allen op korte afstand gelegen van deze woning. De voorzieningen in de binnenstad zijn op loopafstand gesitueerd. De monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie door het brede aanbod van voorzieningen zoals, diverse sportverenigingen, zwembad, voortgezet onderwijs, bibliotheek en winkelvoorzieningen die in de andere kernen niet te vinden zijn.
Zierikzee heeft met name de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen bij zowel de Randstedelijke mensen als bij de internationale bezoekers. Niet voor niets. De vele monumenten en de sfeer van Zierikzee zijn zeer bijzonder. Via de vele binnenstadstraatjes, waaronder de Regenboogstraat, kunt u heerlijk slenteren naar de diverse pleinen. Het Havenplein kunnen we als centrum van de binnenstad betitelen met de vele restaurantjes en terrasjes en het winkelaanbod. Kortom wilt u gezellig wonen in het karakteristieke centrum van Zierikzee? Dan is dit mogelijk de plek die u zoekt!

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte66 m²
Perceeloppervlakte115 m²
Inhoud240 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?