Ravenstein 60 Kruiningen

Algemeen

Omschrijving

Wonen aan de Westerschelde, prachtiger en rustiger wordt het niet! Het penthouse op de vierde verdieping van het tweede appartementencomplex aan de Veerhaven te Kruiningen heeft vanaf hoogte een adembenemend uitzicht over het water van de schelde en de Zeeuwse polders. Gedurende het gehele jaar kunt u vanuit de woonkamer, slaapkamers en het dakterras genieten van de schitterende omgeving. Naast de daken van het dorp en de omliggende polders kan er genoten worden van het water van de Westerschelde en het vaarverkeer naar Antwerpen.

Het penthouse is gelegen op de bovenste verdieping van het recent opgeleverde complex aan de rand van de Veerhaven en de Westerschelde. Het maakt deel uit van de nieuwe wijk de ‘Veerhaven’. Het appartement zal kaal worden opgeleverd, waardoor het nog geheel naar eigen wens is in te richten.

Toegang tot het appartement is te vinden via de algemene entree van het gebouw aan de achterzijde. Via de lift en het trappenhuis is zowel vanaf de entree als het souterrain het appartement te bereiken.

De indeling van het appartement is gericht op het uitzicht en het zonnige zuiden. De woonkamer en de slaapkamers zijn voorin het appartement gelegen en omgeven door het dakterras van circa 82 m2. Vanuit deze ruimtes is er zicht over het voorgelegen water. Vanuit de keuken kan ook genoten worden van de omliggende polders.

De hal geeft toegang tot bijna alle ruimten. Voorin de hal is als eerste de garderobe en techniekruimte terug te vinden, gevolgd door het toilet en de eerste badkamer. Aan de linkerzijde is vervolgens een van de geweldige ruimtes van de woning te betreden, de woonkamer.

De royale woonkamer ligt over de gehele linkerzijde van het appartement en heeft vanuit alle hoeken door het vele glas uitzicht over de omgeving. Het dakterras ligt rond deze ruimte en is via verschillende kanten bereikbaar. Achterin de ruimte is er plaats voor een royale open keuken. Hierna volgt de eethoek, waaraan ook de bijkeuken grenst. In de bijkeuken hangt de Cv-ketel en er is naast plaats voor de witgoedapparatuur ook extra bergruimte terug te vinden. Voorin ligt de zithoek, die door de ligging op het zuiden en het aangrenzende dakterras een vakantiebeleving doet geven.

Hierna volgen een drietal slaapkamers, die allen aan de voorzijde liggen. Vanuit al deze kamer is het doorlopende dakterras te bereiken. De eerste twee kamers kunnen eenvoudig tot een ruime slaapkamer gemaakt worden, wanneer een derde kamer niet noodzakelijk is. De hoofdslaapkamer volgt hierna en heeft een bij het geheel passend oppervlak. Achterin volgt de badkamer die alleen via de hoofdslaapkamer is te bereiken.

In het souterrain zijn de bijbehorende parkeerplaats en berging gelegen. Deze zijn ook via de lift en het trappenhuis bereikbaar.

Kruiningen ligt aan de A58 en kent korte verbindingen naar steden als Goes / Middelburg / Vlissingen en Bergen op Zoom / Breda / Antwerpen en Rotterdam. Het dorp heeft een hoog voorzieningengehalte met verschillende supermarkten en een warme bakker op loopafstand. Kruiningen heeft een station waardoor vervoer van en naar het dorp met het openbaar vervoer geen enkel probleem is.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementpenthouse
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2019
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte157 m²
Inhoud471 m³
Buitenruimte86 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?