De Ruyterstraat 93 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

In een kleinschalig complex in de voorzieningenrijke Stromenwijk bevindt zich dit ruime 4-kamer appartement op de 1e en 2e verdieping met separate berging en grote tuin op de begane grond. Deze maisonnette is verder nog voorzien van 3 slaapkamers, deels kunststof kozijnen, dichte keuken en balkon. Een ideale starterswoning, huren is duurder!

Indeling:

Begane grond:
Separate stenen berging met aangrenzende tuin.

1e verdieping:
Galerij, eigen entree, hal met trap naar de 2e verdieping, trapkast, toilet, doorzon woonkamer met balkondeur, dichte keuken met balkondeur.

2e verdieping:
Overloop met vaste kastruimte, doucheruimte, drie slaapkamers waarvan 1 met wastafel en 1 met wasmachineaansluiting, alle met dakkapel.

Overig:
Ruime berging en eigen tuin op de begane grond.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel. Het appartement is voorzien van isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 74 m2. Direct beschikbaar.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en asbest.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementmaisonnette
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1957
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte63 m²
Inhoud185 m³
Buitenruimte3 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingbox

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?