Veerseweg 86 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Eens in de zoveel tijd komt er een uniek object in de verkoop.....Veerseweg 86 is zo'n object! Deze fraaie villa is gelegen op een fantastische en ideale plek.....door het riante perceel ligt het helemaal vrij maar tegelijkertijd ook in een bewoonde omgeving. Een prachtige villa met een kleine boomgaard, diverse opstallen en flink wat grond rondom.

De woning is van oorsprong gebouwd in 1981 maar is door de huidige eigenaar in 2011 flink uitgebouwd en rigoureus verbouwd en voorzien van een hedendaagse karakter met een knipoog naar vroeger. De prachtige schuifpuien, het vele licht, de vloerverwarming, een sauna en de jacuzzi belichamen het hedendaagse, de houtkachel en de gedeeltelijk "oude muur"met zeeuwse moppen zijn de knipoog naar vroeger.

Vanuit de zeer ruime woonkamer (ca. 70 m²) is door middel van 3 schuifpuien (die voor extra veel licht zorgen) de riante en fraaie tuin te bereiken. In de riante tuin kan je op diverse terrassen heerlijk genieten van de zon en deze, rondom het pand gelegen tuin, is zeker bijzonder te noemen....iets meer dan 4000 m² met onder andere diverse fruitbomen zoals peren, pruimen, kersen en noten, een kippenhok en een wei.....en dat zo dicht bij de stad.....eigenlijk een soort vakantiebeleving op eigen terrein! Bent u een paardenliefhebber en heeft u een eigen paard of paarden? Dan is de Veerseweg de uitgelezen plek om ze aan huis te gaan houden. Eigenlijk waan je jezelf hier bijna in Frankrijk.....omzoomd door tuin, terrassen en ruime weide kun je hier heerlijk genieten van het landelijke karakter. Ergens is wel een heerlijke chillplek te vinden om in het zonnetje te genieten van een lekker glaasje wijn.

Dan staat er nog een grote garage op het perceel welke is voorzien van 5 aparte deuren. Deze garage is met een paar kleine aanpassingen om te bouwen tot 5 aparte boxen welke natuurlijk goed verhuurd kunnen worden, ideaal voor de auto liefhebber! De op het terrein aanwezige molen is zoals gezegd van de staat en in gebruik door een molenaar die hier eens in de paar weken gebruik van maakt.

Via de oprit is het woonhuis te bereiken. De woning ligt lekker verscholen in het groen en heeft onder meer een riante slaapkamer en badkamer op de begane grond. De badkamer is zonder meer luxe te noemen, deze is bijvoorbeeld voorzien van een sauna, een jacuzzi met lichttherapie, vloerverwarming en een ruime douche. Middels een schuifpui is ook vanuit deze slaapkamer de tuin te bereiken. En wat dacht u van de woonkamer van ca. 70 m²......ook de woonkamer is voorzien van vloerverwarming, er is een houtkachel die in de winter voor een gezellige sfeer zorgt (en samen met de zonnepanelen voor een gunstige energienota!) en er zijn 3 schuifpuien met toegang tot het royale terras. Ook het terras is bijzonder....dit is betegeld met Nepalees graniet.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een luxe badkamer voorzien van douche, toilet, jacuzzi en toilet. Op de 1e verdieping is verder nog een werkkamer en een bergkast.

Algemeen:
- uitgebouwd/verbouwd in 2011,
- slaapkamer en badkamer op de begane grond,
- praktijkruimte is eenvoudig om te bouwen tot recreatiewoning, voorzieningen zijn al getroffen,
- in de tuin staan 24 zonnepanelen (verrijdbaar),
- de woning en de praktijkruimte hebben elk hun eigen cv-ketel,
- gedeeltelijk vloerverwarming,
- erfafscheiding tussen gemeente grond zal worden voorzien van een nieuwe erfafscheiding,
- aan de achterzijde van de woning is een overdekt terras,
- ruime bijkeuken met wasmachine aansluiting,
- alle kamers voorzien van internet en kabel,
- begane grond grotendeels voorzien van leatherlook laminaat,
- carport aan de zijkant van het huis,
- 2 opritten,
- 2 parkeerplekken voor aan de straat en vele parkeerplekken achter.

En dan nog de molen die op het terrein staat! Deze molen wordt niet meeverkocht want deze staat op eigen grond en is eigendom van de staat maar dat betekent ook u deze niet hoeft te onderhouden! U kunt er dus van genieten zonder de lasten.

De omgeving is ook erg geliefd door haar uitstekende bereikbaarheid vanaf de N57 en de ruime keuze aan voorzieningen in de Veerse poort met een uitgebreid winkelcentrum, diverse scholen en kinderopvang. Als u dan bedenkt dat het historische centrum slechts op 2 fietsminuten (ca. 800 meter) is verwijderd dan is er niets meer te wensen over! Ook het openbaar vervoer zoals het treinstation is slechts op 5 minuten fietsen.

Vindt u het net te veel grond? Enkele omwonenden hebben aangegeven geinteresseerd te zijn om een deel van het perceel te kopen zodat zij hun tuin kunnen vergroten.

Is uw interesse gewekt? Wij verzorgen graag een rondleiding door dit bijzondere en royale object. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 899.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1981
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte215 m²
Perceeloppervlakte3873 m²
Inhoud685 m³
Buitenruimte19 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingbeschutte ligging
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?