Jan van Hoofkwartier 42 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

In de vriendelijke wijk 'Klarenbeek', gelegen aan het meest rustige deel van de geliefde 'Kwartieren', met veel groen en geen auto's aan de voorzijde en aan de achterzijde een hofje, bevindt zich deze ruime gezinswoning met carport, inpandige berging en zonnige achtertuin op het zuiden. Aan de voorzijde is er een handige berging waar ieder gezinslid zijn fiets in kwijt kan. De voortuin zorgt voor een mooie buffer met het voorgelegen voetpad. Door de ligging aan een grasveld kunnen kinderen direct en veilig spelen. De vijf basisscholen, de middelbare school, gymzaal en de Jumbo zijn onmisbaar in de wijk en maakt het buurtje mede daardoor erg populair. Als je bedenkt dat het centrum op slechts 5 fietsminuten te bereiken is en één van de mooiste wandelroutes over het monumentale bolwerk en de singels gewoon om de hoek ligt, begrijp je ook waarom veel mensen hier graag willen wonen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, toilet met fonteintje, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, ruime L-vormige woonkamer met open haard en deur naar de zonnige achtertuin, dichte keuken voorzien van een eenvoudig recht keukenblok met onder- en bovenkasten en enige inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de inpandige berging te bereiken en hier bevindt zich de meterkast en is er nog een vaste kast. Deze bijkeuken is ook vanuit de voortuin te bereiken.

1e verdieping:
Ruime overloop met vaste kasten en trapopgang naar de 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 9, 12 en 14 m² waarvan 2 met vaste kasten en één met wastafel, ruime eenvoudige badkamer welke is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Ruime overloop, bergruimte met opstelling cv-ketel, 4e slaapkamer van circa 9 m² en bergruimte achter de knieschotten.

In de op het zuiden gelegen achtertuin met vrije achterom staat nog een flinke carport en indien gewenst behoort het (hoogstwaarschijnlijk) tot de mogelijkheden om hier een garage te bouwen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. In verband met het bouwjaar zal er in de koopovereenkomst eveneens een 'ouderdomsclausule' en 'asbestclausule' opgenomen worden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 239.000, - k.k.
Statusonder bod
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Statusonder bod
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte177 m²
Inhoud355 m³
Inpandigeruimte7 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte7 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?