Oosterscheldestraat 5 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze instapklare woning met inpandige garage in de kindvriendelijke woonwijk Poortambacht aanbieden. Deze woning is gelegen aan het einde van de Oosterscheldestraat waar u aan de voorzijde uitzicht heeft over gemeentelijk groen en water. Op enkele meters van de woning bevindt zich één van de vele speeltuintjes die deze wijk rijk is en ook loopt u vanaf hier zo het naastgelegen natuurgebied ‘Plan Tureluur’ in. Verder zijn er in Poortambacht meerdere scholen, diverse supermarkten en andere winkels aanwezig. Kortom, de ideale woonlocatie voor u en uw kinderen in Zierikzee.

De achtertuin van ca. 12,5 x 5 meter met vrije achterom is net als de woning opgedeeld in verschillende levels. Vanuit de keuken is met openslaande deuren het bovenste terras te bereiken. Vervolgens loopt u verder door naar beneden tot aan het onderste terras waar u een ruime loungehoek kunt creëren. Naast de achtertuin en het terras bij de keuken is er nog een dakterras aan de voorzijde op het zonnige zuidwesten voor een tweede zit. Het totale perceel bedraagt 149 m2 eigen grond.

Deze goed onderhouden tussenwoning met inpandige garage dateert uit 1999 en is voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie. Doordat dit een zogenaamde splitlevelwoning betreft, heeft het geheel een speels karakter. De keuken is in 2019 vernieuwd en voorzien van onder andere. inductiekookplaat, koelkast, combioven en vaatwasser. De oude scheidingsmuur tussen de woonkamer en de keuken is vervangen door een balustrade waardoor het woongedeelte lichter en optisch ook ruimer is geworden. Zonder noemenswaardige aanpassingen is deze woning direct te betrekken.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 105 m2 en een inhoud van ca. 420 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
- Kindvriendelijke woonwijk Poortambacht.
- Inpandige garage ca. 6,4 x 3 meter.
- Woonoppervlakte ca. 105 m2, inhoud ca. 420 m3.
- Voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie.
- Split levelwoning met een speels karakter.
- Nette keuken uit 2019 met onder andere inductiekookplaat, koelkast, combioven en vaatwasser.
- Drie slaapkamers.
- Perceel van 149 m2 eigen grond.
- Dakterras op het zuidwesten.
- Oplevering in onderling overleg.

Indeling woon-/eetgedeelte: binnenkomst in de hal met aan de linkerkant achtereenvolgens de meterkast, de garage en het toilet. De garage is ca. 6,4 x 3 meter en voorzien van elektra en water. Voorts de eerste trapopgang naar de keuken uit 2019 met aansluitend bijkeuken. In de bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen en de Cv-opstelling gevestigd. Vanuit de keuken is middels een volgende trap de woonkamer toegankelijk van ca. 6,9 x 5 meter. Vanuit deze woonkamer heeft u door de brede raampartij een mooi uitzicht over het groen en het water voor de deur.

Indeling etage: vanaf de overloop heeft u toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Er zijn twee grotere slaapkamers van respectievelijk ca. 12 m2 en 11 m2. Vanuit de grootste slaapkamer is er toegang tot het dakterras aan de voorzijde van de woning. De kleinere slaapkamer is ca. 6,5 m2. Tot slot de badkamer welke is voorzien van een wastafel, toilet, ligbad en een douchecabine.

Zierikzee:
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (ca. 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats; wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Plan Tureluur:
Plan Tureluur is één groot vogelparadijs en vormt met de voedselrijke zandplaten en slikken in de Oosterschelde één geheel. Hier komen duizenden kustvogels voor. Ook landinwaarts, in de inlagen, zijn verschillende vogelsoorten te vinden. Bij laagwater zoeken de vogels eten op de slikken en platen in de Oosterschelde. Bij hoogwater vliegen ze naar het achtergelegen natuurgebied om veilig achter de dijk te “overtijen”. Vogels genoeg, soms tienduizenden, te zien. Het natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde en heeft een beschermde status. Een mooi uitzicht is dus gegarandeerd!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 285.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuissplit-level woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1999
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte149 m²
Inhoud420 m³
Inpandigeruimte19 m²
Buitenruimte6 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte19 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?