Kalkoensprenk 22 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Starters opgelet! In de wijk 'Papegaaienburg' met diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en winkels bieden wij dit ruime gezinshuis aan. Deze prima tussenwoning is o.a. voorzien van 4 mooie slaapkamers, oprit, stenen berging en zonnige achtertuin op het westen. Bijkomend voordeel is dat de woning op korte termijn beschikbaar is. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal met trap naar de 1e verdieping, toilet, tuingerichte woonkamer met voorraadkast en tuindeur en dichte eenvoudige keuken met boven- en onderkasten.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, 3 mooie slaapkamers en ruime badkamer met ligbad, toilet, wastafel-meubel en wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en bergruimte en tenslotte een ruime 4e slaapkamer met dakraam.

Overig:
De zonnige achtertuin op het westen biedt een groot deel van de dag zon. Aan de voorzijde bevindt zich de stenen berging met elektra en is er plaats voor een auto op eigen terrein. Het zonnescherm aan de voorzijde wordt met de buren op nummer 20 gedeeld.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Intergas HRE, bouwjaar 2020). De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en deels isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 110 m2. Inhoud ca. 355 m3. Perceeloppervlakte 127 m2.

De plattegronden die opgenomen zijn in de presentatie zijn van een ander adres maar van hetzelfde type woning. Enige verschillen in inrichting en/of indeling kunnen mogelijk zijn.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1981
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte127 m²
Inhoud355 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?