Vrijburgstraat 10 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Aan de karakteristieke Vrijburgstraat in het geliefde West-Souburg bevindt zich deze sfeervolle en smaakvol gerenoveerde voormalige vrijstaande woonboerderij op een riant en besloten perceel van 1.048 m2. Het comfortabele huis heeft het oudste oorspronkelijke bouwjaar van de straat maar is in 2017 nagenoeg geheel aangepast aan de eisen van deze tijd en kan met recht instapklaar genoemd worden. Daarnaast is de woning bovengemiddeld goed geïsoleerd voor het bouwjaar en dat resulteert in een uitstekend energielabel B. De luxe voorzieningen en de behaaglijke vloerverwarming op de begane grond maken de woondroom compleet! De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal, luxe toilet met fontein, lichte woonkamer, open luxe keuken met de inrichting in een hoekopstelling, veel laderuimte, 'Quooker', tuindeur en inbouwapparatuur: vaatwasmachine / oven / 5-pits gaskookplaat / koelkast / vriezer, portaal met opstelling c.v.-ketel en een praktische bijkeuken met wasmachineaansluiting en keukenblokje.

1e verdieping:
Overloop met dakkapel, drie ruime slaapkamers waarvan twee met dakkapel en een met diepe inbouwkast. Tenslotte een luxe en moderne badkamer voorzien van twee wastafels, douchecabine en elektrische ventilatie.

Overig:
De riante tuin is rondom de woning gelegen en is voorzien van veel groen, vrijstaande houten schuur en eigen oprit.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-ketel (merk Nefit, bouwjaar 2020). Tevens warm water via de 'Quooker'. De woning is voorzien van dak-, (grotendeels) muur- en vloerisolatie en isolerende beglazing. Leidingwerk en elektra is vernieuwd en aangepast aan de huidige eisen. De gehele voorgevel en het grootste deel van de zijgevels zijn gerestaureerd en het dak en dakpannen zijn vernieuwd.
Bij de woning hoort een bouwvergunning voor de aanbouw van een serre/werkruimte/eetkamer van 3.60 x 8.60m. Voldoende dakpannen en tegels (gelijk aan de tegels in de woonkamer) horen bij de aankoop. Woonoppervlakte ca. 110 m2. Inhoud ca. 400 m3. Perceeloppervlakte 1.048 m2.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden zoals een ouderdomsclausule.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1870
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte1048 m²
Inhoud400 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuintuin rondom en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?