Singel 23 Arnemuiden

Algemeen

Omschrijving

De Singel 23 in Arnemuiden is een huis met vele mogelijkheden! Het pand beschikt bijvoorbeeld over onder meer 13 garageboxen waarvan 12 verhuurd zijn, een aangebouwde (mantelzorg of huur)woning welke ook verhuurd is en er staat nog een chalet op het perceel welke jaren is verhuurd als recreatiewoning.......kortom een object welke voor een leuk rendement kan zorgen. De ligging is ook centraal in het dorp met al haar voorzieningen maar zowel de A58 als het NS station zijn op korte afstand.

Indeling woonhuis:
Entree, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, trap naar de kelder en aan het eind een vaste kast, woonkamer van circa 16 m² en gashaard, opkamer welke thans in gebruik is als slaapkamer, een oppervlakte heeft van circa 12 m² en er is een vaste kast onder de trap. Vanuit de gang is ook de kelder onder de slaapkamer te bereiken en deze is uitstekend te gebruiken als provisieruimte. Vanuit de gang komt men in de eetkamer en hier is een recht eikenhouten keukenblok met gootsteen geplaatst. De eetkamer gaat naar voren toe over in de zitkamer en ook hier bevindt zich een schouw met gashaard. Vanuit de eetkamer is de bijkeuken te bereiken met alle witgoedaansluitingen en een werkblad met kookplaat en afzuigkap. Hier bevindt zich ook de badkamer en deze heeft een douche en wastafel, apart toilet met fonteintje, hal met toegang naar de tuin, (zorg)woning en kleine binnenplaats.

1e verdieping:
Overloop met luik naar zolderverdieping, 4 ruime slaapkamers van respectievelijk 8, 9, 13 en 14 m². Een kamer heeft een gevelkachel, een wastafel en een deur naar het plat dak van de bijkeuken. Een andere kamer heeft ook een gevelkachel en 2 kamers met cv. De kleinste kamer heeft extra bergruimte achter de knieschotten.

2e verdieping:
Ruime bergzolder met verlichting

Aangebouwde (zorg)woning:
Entree, hal met meterkast, woonkamer van circa 17 m², badkamer met douche, wastafel en toilet, slaapkamer, dichte keuken voorzien van recht keukenblok met onder- en bovenkasten, afzuigkap en opstelling cv-ketel. Op dit moment heeft deze aangebouwde woning ook een eigen stuk tuin welke duidelijk is afgesloten en dus ook veel privacy biedt.

Zoals reeds aangegeven zijn er in totaal 13 garages waarvan er thans 12 verhuurd zijn. De huidige eigenaar heeft zelf de grootste garage (inclusief smeerput) in gebruik en deze is zowel vanuit de tuin als vanaf de straat te bereiken.

Het geheel is gelegen op een riant perceel van 1190 m² en ondanks de ruime oprit en het perceel behorende bij de huurwoning is er toch nog een fijne tuin met diverse fraaie bomen en een tuinhuisje over.

Algemeen:
- deels voorzien van rolluiken,
- chalet in de tuin aanwezig (niet meer bewoonbaar),
- deels kunststof kozijnen,
- aangebouwde woning is thans verhuurd,
- ruime schuur met bergzolders,
- 12 garageboxen verhuurd,
- dak garages is ca. 4 jaar geleden vernieuwd en asbestvrij,
- schilderwerk grotendeels uit 2019/2020,
- deel balklaag woonkamervloer dient te worden vervangen,
- grotendeels voorzien van isolerende beglazing,
- de genoemde inhoud is inclusief garages. Het woonhuis heeft een inhoud van circa 685 m³ en de garages circa 875 m³.

Het betreft hier geen standaard woning en om een goede indruk te krijgen nodigen wij u ook graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1931
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte185 m²
Perceeloppervlakte1190 m²
Inhoud1560 m³
Inpandigeruimte220 m²
Indeling
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers6
Energie
Warm waterc.v.-ketel en geiser eigendom
Buitenruimte
Liggingin centrum en in woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte220 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?