Asserlaan 11 Middelburg

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Omsloten door een brede watergang en veel groen, op een verscholen plek in een kleinschalig villawijkje in de geliefde 'Griffioen', bevindt zich dit ruime vrijstaande huis op een royaal perceel van 1.590 m2. Het comfortabele huis is goed onderhouden en heeft een volledig woonprogramma op de begane grond, een binnendoor bereikbare garage, vier ruime slaapkamers en een prachtige, parkachtige tuin rondom.

Indeling:

Begane grond:
Portaal met toegang tot de garage, hal met trap naar de 1e verdieping, luxe toilet met fontein, slaapkamer met inbouwkast, masterbedroom met inbouwkast en toegang tot de luxe badkamer voorzien van douchecabine, toilet, bidet, ligbad, wastafelmeubel en comfortabele vloerverwarming, derde slaapkamer, dichte keuken met de inrichting in een U-opstelling, boven- en onderkasten en uitgebreide inbouwapparatuur en vervolgens een ruime, tuingerichte Z-vormige woonkamer met open haard en deur naar het zonneterras op het zuiden.

1e verdieping:
Overloop, vierde slaapkamer met bergruimte en wastafel en een separate bergruimte met de opstelling van de c.v.-ketel en luik naar de garage.

Overig:
De fraaie tuin rondom is voorzien van zonneterras, ruime oprijlaan en buitenkraan en biedt diverse zon- als schaduwplekjes.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2009). De woning is deels voorzien van isolerende beglazing en voorzetramen. De kruipruimte is voorzien van isolatie (schelpen). Woonoppervlakte ca. 210 m2. Inhoud ca. 895 m3. Perceeloppervlakte 1.590 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuissemi-bungalow
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1971
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte210 m²
Perceeloppervlakte1590 m²
Inhoud895 m³
Inpandigeruimte25 m²
Buitenruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuintuin rondom en zonneterras
Bergruimte
Inpandigeruimte25 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?