Zuidmede 16 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Deze ruime en fijne eengezinswoning is gelegen in een rustige woonwijk met bijna alleen bestemmingsverkeer. Deze woning ligt ook niet direct aan de straat........des te rustiger wonen! De woning is gelegen in de gewilde woonwijk "Dauwendaele" met al haar voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen en sportverenigingen in de directe omgeving. Ook de uitvalswegen van de stad zoals de A58 en de N57 zijn op korte afstand. Kortom een fijn gezinshuis op een perfecte plek!

Indeling:
Via de overdekte entree, komt men in de hal met trapopgang naar de 1e verdieping en het toilet met fonteintje. De tuingerichte woonkamer is ruim van opzet en heeft een open haard die in de wintermaanden voor een gezellig sfeer zorgt! De keuken is eenvoudig en voorzien van een recht keukenblok. Vanuit de keuken is de inpandige berging te bereiken waar zich de wasmachine-aansluiting en de meterkast bevindt. Deze berging is ook vanaf de straatzijde te bereiken.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 1e verdieping, 3 slaapkamers van respectievelijk 8, 12 en 13 m², ruime badkamer voorzien van wastafel, ligbad en toilet.

2e verdieping:
Overloop met opstelling cv-ketel en 4e slaapkamer.

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een oppervlakte van circa 70 m² en er is nog een kleine (aanpandige) berging.

Om een goede indruk van deze fraaie woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1979
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte153 m²
Inhoud350 m³
Inpandigeruimte6 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte6 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?