Helleweg 8-4 Noordwelle

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u op loopafstand van de langgerekte Noordzeestranden één van de mooist gelegen 6-persoons chalets aanbieden op Strandpark De Zeeuwse Kust. Het betreft een compleet recreatiepark met o.a. een luxe restaurant, binnen- en buitenzwembad, speeltuin, tennisbanen, een mini- supermarkt en zelfs een hotel. De locatie van het park is fenomenaal te noemen met een voetpad naar het strand, de Brouwersdam op slechts 1 km en het centrum van Renesse op circa 1,5 km. Kortom, de ideale plek om te recreëren voor u en uw gezin.
Het aangeboden object betreft een opstalrecht wat inhoudt dat de opstaller gebruik mag maken van de chalet gedurende de looptijd van het contract. Dit contract loopt tot 19 maart 2033. Meer informatie inzake dit opstalrecht kunt u op aanvraag verkrijgen.

Het chalet heeft een mooie ligging met veel groen rondom. De achtertuin is riant en op het zuidwesten gesitueerd zodat u hier de gehele dag van de zon geniet. Doordat deze chalet aan de buitenzijde gelegen is, ervaart u hier veel privacy en is dit in onze ogen één van de mooist gelegen chalets van het park.
Deze chalet is gebouwd in 2008 met uitsluitend duurzame materialen; zo zijn de gevels bekleed met kunststof, zijn er kunststof kozijnen en is het dak gedekt met stalen platen. Daarnaast is er zowel dak-, wand-, vloer- en glasisolatie aanwezig. Uiteraard is het mogelijk de chalet via het park te verhuren tegen een rendement van maximaal ca. 4% tot 6%.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling: Aan de voorzijde komt u binnen in de berging/bijkeuken met onder andere Cv- en witgoedopstelling. Vervolgens gaat u door de deur rechts en komt u in het tussenhalletje. Aan uw rechterhand bevindt zich vervolgens de eerste slaapkamer met handige inbouwkasten. Voorts de badkamer met aansluitend een apart toilet en de tweede slaapkamer. Dan bevindt zich aan de linkerkant op een iets lager niveau de riante keuken welke is voorzien van gaskookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Van hieruit is de laatste (kleinere) slaapkamer aan de voorzijde toegankelijk. Achterin de chalet bevindt zich de ruime woonkamer met erker van waaruit zicht is op de groene tuin rondom. Er is zowel een terras aangrenzend aan de keuken als aan de woonkamer. Een absoluut pluspunt van deze chalet is de aanwezigheid van veel raampartijen in het woon-/ en eetgedeelte.

Algemeen:
- Enkel te gebruiken voor recreatiedoeleinden
- Totale jaarlijkse kosten ca. € 7.000,- (huur jaarplaats, internet/TV, afvalverwerking, bijdrage centrumvoorzieninggebouw, vastrecht GWL, Riool/waterschap en verontreinigingsheffing, verzekering chalet & inboedel)
- Inboedel ter overname
- Gebruiksoppervlakte chalet ca. 75 m2
- Bouwjaar 2008, onderhoudsstaat zeer goed
- Uitstekende locatie aan het strand en dichtbij Renesse
- Voorzien van dak-,wand-,vloer en glasisolatie
- Park met vele voorzieningen waaronder restaurant, hotel, zwembad, speeltuin, winkeltje etc.
- Verhuurrendement via park ca. 4% tot 6% wanneer u er zelf geen gebruik van maakt in de weekenden van april tot november en in de vakantieperiodes
- Oplevering in onderling overleg

Renesse:
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand. De ligging t.o.v. steden als Rotterdam en Antwerpen is eveneens goed. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is vanzelfsprekend hoog en het beschikt dan ook over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het gemeentelijk beleid is er tevens op gericht om Renesse een hotspot van Schouwen-Duiveland te maken. Veel aanpassingen zijn reeds uitgevoerd en er volgen er nog meer. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse goed naar voren. U kunt Googlen op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen adres in onze teksten verwerken). Ook Monumentenstad Zierikzee is binnen een kwartier met de auto te bereiken, een leuk stadje met een rijke historie en veel voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2008
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte75 m²
Perceeloppervlakte94 m²
Inhoud225 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingbeschutte ligging
Tuinachtertuin en tuin rondom

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?