Grevelingenlaan 8 Scharendijke

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Let op! Deze bungalow is uitsluitend te gebruiken als woning voor permanent gebruik.

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze bungalow aanbieden aan de Grevelingenlaan in Scharendijke. Deze wijk grenst aan het Grevelingenmeer en is gelegen bij de Jachthaven Kloosternol, voor duikers en zeilliefhebbers geen onbekend terrein. Op een krappe twee kilometer vindt u de Brouwersdam waar de langgerekte Noordzeestranden beginnen welke helemaal reiken tot in Westenschouwen. Kortom, buitenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen op volgens ons één van de mooiste woonlocaties van Schouwen-Duiveland.

De bungalow is gelegen op een mooi hoekperceel van 551 m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke achtertuin welke in 2013 is aangelegd, heeft een gunstige ligging op het zuidwesten zodat u hier de gehele dag van de zon kunt genieten. Verder is er een berging van ca. 6 x 3 meter aanwezig voorzien van krachtstroom, water, verwarming en een vliering. Aansluitend bevindt zich een carport welke in 2013 is voorzien van een nieuw dak. Aan de voorzijde is in de oprit verlichting aangebracht welke werkt op een tijdschakelaar.

De bungalow is geschikt voor permanente bewoning zodat u hier 365 dagen per jaar het vakantiegevoel kunt ervaren. In 2013 is er grondig gerenoveerd waarbij onder andere de navolgende zaken zijn aangepakt; nieuwe meterkast en bedrading, gastentoilet bij de voordeur, nieuwe badkamer aansluitend aan de slaapkamer, nieuwe vloeren, wanden geïsoleerd, gevels gereinigd en gespoten. Kortom, zonder noemenswaardige aanpassingen is het geheel direct te betrekken.

Indeling bungalow: binnenkomst in de hal met toilet, voorts Cv-ruimte en rechts een kleine kamer welke bijvoorbeeld als thuiswerkplek kan dienen. Dan de woonkamer welke voorzien is van diverse raampartijen waardoor er veel daglicht binnentreedt. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken welke onder andere voorzien is van een inductiekookplaat. Vanuit de woonkamer is de riante slaapkamer bereikbaar van ca. 5,3 x 2,8 meter met aansluitend de badkamer, welke is voorzien van bad met douche, toilet, wastafel, bidet en designradiator. Aansluitend aan de woonkamer is een fijn terras op het zuidwesten met zonnescherm.

Algemeen;
- Enkel te gebruiken voor permanente bewoning
- Gelegen op een mooi hoekperceel van 551 m2 eigen grond
- In nabije omgeving van de Grevelingen en de Brouwersdam
- Bungalow in 2013 grondig gerenoveerd
- Garage ca. 6 x 3 meter met aansluitend carport
- Achtertuin ca. 10 x 25 meter gelegen op het zuidwesten
- Woonoppervlakte ca 65 m2, inhoud ca 200 m3
- Goede onderhoudsstaat: zonder noemenswaardige aanpassingen direct te betrekken
- Oplevering in onderling overleg

Scharendijke:
Het dorp Scharendijke telt circa 1300 inwoners en beschikt over een goed voorzieningenniveau zoals o.a. een supermarkt met uitgebreid assortiment, basisschool en diverse restaurants. In onze ogen één van de meest onderschatte dorpen van het eiland Schouwen-Duiveland! Naast het goede voorzieningenniveau ook nog eens direct grenzend aan het Grevelingenmeer en op korte afstand van de langgerekte Noordzeestranden. Zierikzee ligt op ongeveer tien minuten rijden. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur aan te rijden. Rotterdam bijvoorbeeld is in circa 45 minuten rijden te bereiken, veel inwoners van Scharendijke werken dan ook in Randstedelijk gebied.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1970
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte65 m²
Perceeloppervlakte551 m²
Inhoud200 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en tuin rondom

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?